banner333

banner309

Ankara Güdef Gençlik Kolları Huzurevi Ziyareti

Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Gençlik Kolları Yaşlılar Haftası’nda huzurevi ziyareti yaptı. Huzurevi ziyaretine Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu eşlik etti.

Dernek 17.05.2013, 09:07
Ankara Güdef Gençlik Kolları Huzurevi Ziyareti
banner400
 GÜDEF Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Gümüşhaneli öğrenciler ile gerçekleşen ziyaret huzurevi sakinleri ile samimi sohbet ve çiçek takdimi ile devam etti.  
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün “ Gümüşhaneli gençlerimizin yaşlılar haftasından böyle bir etkinlik düzenlemelerinin çok anlamlı olduğunu söyleyerek, büyüklerine saygılı ve onları unutmayan bir gençliğimiz olduğu için gurur duyduğunu ifade etti.” 
Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise; Gençlerin duyarlı olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak büyüklerini önemseyen gençliği takdir gerektiğini söyledi. 
Güdef Gençlik Kolları Başkanı Enes Olgun ise “ Yaşlılar haftasında onların yanında olmak istedik, sorunlarını dinleyip birlikte vakit geçirmek istedik. Her biriyle hoş ve samimi sohbet gerçekleştirdik, ayrıca sadece yaşlılar haftasında veya özel günlerde değil ara ara yine ziyaret edip büyüklerimizle vakit geçireceğiz.” dedi. Öte yandan OLGUN “ Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün ve Ankara Milletvekilimiz Tülay Selamoğlu’nun ziyaretimize bizleri kırmayıp eşlik ettiği için teşekkür ederiz.” dedi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06