banner333

banner309

17.11.2015, 13:02

AYAKLAR ALTINDA EZİLEN FİKRİM !

 AYAKLAR  ALTINDA  EZİLEN  FİKRİM  !


Bolşevizm  Rusya da ilan edildiği    yıllardan     beri, bazıları   inandıkları    kominist  düzenin  bu ülkede uygulanması için  Atatürk'ü  kullanmaya ,kendi  görüşlerine  alet etmeye çalışmışlardır. Ancak  Atatürk  Cumhuriyeti  ilan etmiştir. İstese idi  Cumhuriyet yerine  kominizmi ,ya da  onun  yumuşatılmış  halini  ilan ederdi,ama etmedi.


Kendilerinden başkalarını  Müslüman  görmeyenlerin  ise ; Atatürk'e   attıkları  iftiraların hattı  hesabı yok.Bu  cenahın  Türk  düşmanı  Arap hayranlığı  o kadar ileri gitmiş ki, Türk  kelimesini  her yerden  silmeye devam ediyorlar.   Atatürk'ün  söylediği  ''Ne mutlu Türk'üm  diyene  !''  sözünü  her yerden  kaldırdılar. O kadar Arap  milliyetçisi oldular ki;  Türk  Milliyetçiliğini de ayaklar altına  alıp  ezdiler.Onlar  tiynetlerinin  gereğini  yapıp  ezdiler  ezmesine de  ,bazıları  Ülkücüyüm  ama  akp liyim  deyip ,bu mahfillerde  utanmadan  sıkılmadan  gidip  kemik yalamayı  şeref   saydılar. 
Şimdi  kendi  ülkesinde  pkk ile  masalara oturup,Türkiye'nin başını  belaya koyanlar, pkk  ,Işit, paralelciler  bizi kandırdı  derken ,Ortadoğu da  BOP  sinin  uygulanması için ABD  nin  uç  beyliğini  yaparak,İslam  dünyasını  kan revan  içinde bırakanlar ,Suriye  gibi  İslam beldelerinde  milyonlarca Müslümanın  ölmesine   ve sefilliğine sebep oldular  .  Ülkemizde  yığınlarca  işsiz ve aç insan varken, şimdi   milyonlarca  Suriyeliyi  bu  ülke  bakmak zorunda  kaldı. Ülkemizi  tehlikeye  atanların ,yarın  çıkış yolları kapandığında ;              


Ey  Türk,  yüksel  yükselmenin sınırı yoktur.
Ne mutlu Türk'üm diyene!
Türk öğün, çalış, güven !
Türk milleti çalışkandır,zekidir.
Beni Türk doktorlarına emanet ediniz.
Muhtaç olduğun kudret  ,damarlarındaki  asil kanda(Türk) mevcuttur.                                  
Diyen   Atatürk'ün , bunlar gibi  Milliyetçiliği  öne çıkaran  fikir dünyasına   sarılacaklardır . Çünkü  birbirini öldüren  onca  Müslüman ülkelerin bir araya gelmesi  hayalden öteye gitmiyor.Biz  bir milletiz ,Türk Milletiyiz  ve bize  bizden başka  kimseden fayda  yoktur.Hele  ABD  ve Siyonizme oyuncak olan bir çok Arap  ülkesinden hiç fayda  yoktur.Osmanlıyı  İngilizlerle  birleşip,arkadan hançerleyen   Arap  ihanetleri  hala  unutulmadı ve bu ülkelerin   İngiliz ve ABD  ile birliktelikleri artarak devam ediyor, unutulmamalıdır...


Bu  meyanda  yaşadık ve gördük ki; milliyetçiliği ayak altına alanlar,son seçimde  milliyetçiliğe sarılıp ,para ,makam ve  çıkarla  bazı  kişiliksiz ve vicdan sorunu olanları  trollemişlerdir . Arkasından da  biz  enayi  kandırmada  bu kadar  başarılı olacağımızı tahmin etmemiştik,dediler.Bu  sözü  soldan ve diğer  partilerden kandırıp aldıkları  çıkarcılar içinde  aynen  kullanmaktalar.   Siz hala,  biz  de Ülkücüyüz deyin,adamlar alacaklarını  almışlar.Şunu  unutmamalı ki; HDP  de  nasıl Ülkücü olunmaz ise AKP  de  de Ülkücü olunamaz,diğerlerinde de . Ülkücü  sadece  MHP  de olur. Çıkarcılardan ,fikrinin  felsefesini  yaşamayanlardan  ,gösteri  heveslilerinden,sözünün eri olmayanlardan ,vatan,millet ,Devlet-i  Ebed  Müddet  gailesi  olmayanlardan  ,Türk İslam Ülküsünü  yaşamayanlardan  asla  ve asla  Ülkücü olmaz.


Ancak  ,davanın selameti  için  ,yeri  ve zamanı  geldiğinde  nefis yapmadan  bulunduğunuz makamı  ,o  makama  laik birilerine  devretme  erdemini  göstermeyi  bilmelisiniz. Yol  açılmalı, sözün bittiği yere  doğru gidilmemeli. Türk Milleti'nin  can damarları  kesilmemeli. Çekilen çileler,meşakketler  boşa gitmemeli. 
 
AKILLI  VE  VİCDANLI   HAREKET   ETMEK  NE  KADAR  GÜZELDİR  ...

Saygılarımla...
Cevat NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48