banner333

banner309

01.05.2016, 19:03

ASRIN YENİLGİSİNİ ALMADAN ÇARE BULMAK !

 ASRIN YENİLGİSİNİ ALMADAN ÇARE BULMAK !
Birlik olmadıktan sonra kongre yapılsa ne olur,yapılmasa ne olur! Herhangi bir ekip başta olsa ne olur, başta olmasa ne olur! Sırtını döndüğünde bu davanın çilekeşleri arkadan laf yiyorsa ,hançerleniyorsa ,atılıyorsa ,itiliyorsa bu insanlar sandığa niçin gitsinler? Ülkücü Camia sahipsizlik ve bıkkınlıktan dolayı , teşkilatına sahip çıkmayıp,yarın ilk seçimde sandığa gitmem diyorsa ve bu durum kimseyi ilgilendirmiyorsa , insanlar kendi hallerinde bırakılmışsa ,nasıl iktidar olunacak ki ? MHP ,CHP nin düştüğü duruma düşmemelidir. MHP nin sorumluluğu çok fazladır. Ülke batarsa sorumlusu 14 yılın iktidarlarıdır. Tamam da , bana sorarsanız sorumlu olan halkın içine inmeyen MHP 'nin Ankarasıdır. Darılmayan ,küsmeyen bir Allah kulu kalmadı. Kovulmayan kimse kalmadı.
*
Teşkilat içi çalışmalarda bizi yetiştirenlerin hiç birisi MHP de yok artık. Başbuğla Ankarada ve diğer merkezlerde yapılan toplantılarda,eğitim seminerlerinde ,kimlerle oturup kalkılmış ise (Muhsin Bey, Haluk Pirimoğlu,Agah Bey, Yaşar Okuyan ,Mustafa Çalık ,Ozan Arif, Başbuğun aile efradı, N Kemal Zeybek, Doğunun Başbuğu(kırgın,hak ettiği yerlerde değil) ,Taha Akyol, Ümit Özdağ(Hala MHP de vekildir ama defalarca hakkı gasp edilmiştir, ve daha onlarca,yüzlercesi) şimdi MHP de yoklar .En acısı da kendilerinin zirveye taşıdığı ve bence değerli bir dava adamı olan Sinan Oğan'a, meclis başkan yardımcısı yaptıkları Koray Bey'e, daha da önemlisi Meral Akşener'e şu anki süreçte korkunç bir ötekileştirme ve yıpratma ,iftira kampanyası yaşatılması çok üzücü. Sosyal medyada her iki tarafın şahsiyetlerinin hışımla yaptıkları çok yersiz hakaretler , Devlet Bey'e hadsizce yapılan sataşmalar ,tüm bu durumlar bizleri hayal kırıklığına uğratmaktadır. Oysa zaman geçer ,sular durulur,yarın yine yüz yüze gelinir, ğardaş ğardaşı kucaklar.Onun için yarın yüz yüze gelince utanacağımız hareketlerden , sözlerden kaçınmalıyız ...Yapılacak en uygun yol,Devlet Bey'in kendi elleri ile saygınlığını da koruyarak partiyi seçime götürmesi idi,bunca mahkeme kapılarına ,laf sataşmalarına hiç gerek yoktu.Ama niçin böyle oluyor ,oraya da bir mim koymadan geçemeyeceğim!
*
Camia işsiz,camia ötekileştirilmiş, camia sahipsiz...Ülkenin tepesindekiler, başbakan mı, c . bşk nımı,parti bşk nı mı, Ülkücülerin hasmı mı nedir? Evet , umduklarımızda ummadıklarımızda Ülkücü harcıyor ... Yandaşlar ,malı götürüyor,gören yok. Türkiyeyi bu haşmetmahapların korumasında milyarlarca dolar zarara uğratan Zarrap'ı ABD affetmedi,ama bizim ülkeyi idare edenler plaket üstüne plaket verdiler,önünü iyice açtılar,adam yetmedi birde sanatçı bayan ile evlendi...Soy ülkeyi ,mükafat üstüne mükafat al...Millet ise 5kg çiçek yağı ile uyutuldu. Atatürk'e küfret,Cumhuriyete küfret, devleti vakıflara peşkeş çek,oralarda da garibanların çocukları iğfal edilsin,her gün şehitler gelsin ,hırsızlık arsızlık,namussuzluk ,şerefsizlik,açlık,sefalet,adaletsizlik diz boyu olsun . Bu milletten ve her nedense MHP den ses yok. Meğer birileri gibi hepsi Ülkücüleri yok etmek için arka mahfillerde kumpas kuruyorlar. Ülkücüleri ,harca babam harca= 101 marketler zinciri olunmuşcasına...
Her şeyi açık açık görüp de, dumura uğramış gibi sefilce ortamı seyredenlere şaşmamak elde değil ! İktidarın yalakası sözde yazar çizerlerinin MHP'de sadece beyanat veren ,sözde savunuyorum tavrına düşmüş Balgat'ı nasıl desteklediğini anlamakta zorlanmaktayız. Bu desteğin arkasındaki gerçeği idrak edip, buna rağmen hala aşağı ,daha aşağı yuvarlanan ,binlerce Ülkücünün küsüp gitmesine,evine kapanmasına ,ötekileştirilmesine sebep olanların devamından yana tavır gösterenlerin akıllarına şaşmamak elde değil...Görülüyor ki, geçmişte sorumsuz ve ''ben ben '' tavırlarıyla Ülkücüleri harcayan bazı uyanıklar hemen yenilikçilerin yanına üşüşmüşler. Bu çıkarcı ,yamuk adamlara tedbir alınması şarttır. Yaşadığım ildekileri size tek tek sıralayabilirim.Yağmurdan kaçıp doluya yakalanıp yine perişan olmaya artık bu camianın ne zamanı nede tahammülü kalmamıştır.İlgililere duyurulur !!!
Görünen o ki ortamı dizayn eden BOP ustaları ,istedikleri Anayasayı yapıp, istedikleri Devlet Başkanlığı sistemini de elde ederek, hayatları boyunca kin duydukları Türk Milliyetçiliğini ,Türk kelimesini ,Cumhuriyeti,Atatürk ilkelerini ortadan kaldırma sürecini ilmik ilmik işlemenin gailesindedirler.
MHP 'nin şu an ki ne iş yaparlar görünümündeki Ankara kadrosu, AKP’nin açık taleplerine MHP’yi kurban ediyorsa eğer ,ömrümüzü verdiğimiz davamızın partisine artık uzaktan bakmayı tercih ederiz. Erdoğan ve akp her dara düştüğünde imdada koşanlar ,bu cenahın Türk İslam Ülkücülerine yaptıkları hakaretleri ,yıpratma-dağıtma salvolarını ,camia üzerinde oynadıkları oyunları ve adaletsizlikleri hiç görmüyorlar mı ? Yazık verdiğimiz emeklere ,canlara ,zamana,kanlara ,maddi ve manevi her şeye,yazık !
*
Geçmişte hürriyeti elinden alınan bizler ,okullarından atılanlar bizler,ölenler bizler, şimdi işinden olan onca insan var. Bizi görünce kaçan yalakalara peşkeş çekilen kurumları bu çıkarcı zevat ve yandaşlar , zerre kadar hak etmediler,etmiyorlar. Bu adaletsizliklerin müsebbipleri halkın içine inmeyenlerdir..Her gün onca şehit var ,MHP , koltukları korumayla ve Ülküdaşlarımızla didişmekle ,halk uyuşturulmuş,sindirilmiş geçim derdiyle meşgul.Camia pörçüklenmiş her taraftan sosyal Medyada,basın ve yayınlarda küfrün biri bin para etmekle meşguller. Hırsızlar ,hainler MHP nin bu halinden çok da iyi faydalanmaktadırlar .Üzerine tükürmeyeceğiniz zübükler MHP nin yaptığı hatalar yüzünden adam olup,malı götürmekteler, bizleri görenler sırıtmaktalar ve sizleri de adam yerine koymamaktadırlar. Tüm bunları Ülkücüler haketmiyor. Sizler ise o kimin ada mı,şu kimin adamı deyip oyalanırken ,adamlar kafalarında dizayn ettikleri her şeyi uygulamaktalar. Genel Merkezdeki bizleri tanıyan,tanımayan arkadaşlar,aşağılarda durumlar zerre kadar iyi değil.Kalkın gelin tabanı insan yerine koyun ve dinleyin.Yapılacak ilk seçimde ''Asrın yenilgisini almadan derde çare olun.'' MHP de yenileşmek yüzde yüz şarttır ,elzemdir. Aksi halde ''bir zamanlar MHP de vardı '' derler efendiler !!!
Saygılarımla.
Cevat NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46