banner333

banner309

Resmi Belgede Sahtecilik, Nitelikli Dolandırıcılık Suçlarına Yönelik Operasyon

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dolandırıcılara operasyon düzenlendi.

Asayiş 17.06.2022, 09:00
Resmi Belgede Sahtecilik, Nitelikli Dolandırıcılık Suçlarına Yönelik Operasyon
banner400

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucunda;

Kamu Kurum ve Kuruluşları aleyhine dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçlarından operasyona başlanılmış, Gümüşhane ve Trabzon ilinde bulunan farklı eczaneler ve isimleri belirtilen şüpheliler ile alakalı olarak Türkiye genelinde eş zamanlı olarak (4) şüpheli hakkında, Gümüşhane merkezli Sakarya ilinin de bulunduğu iki ilde, üç farklı adreste operasyon yapılmıştır. Göz altına alınan şüpheli şahıslar B.H.Ç., E.Y., Ş.S.Ü., işlemlerinin tamamlanmasının ardından mevcutlu olarak Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Operasyon kapsamında 4 şüpheliden B.H.Ç., E.Y., S.A. çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, Ş.S.Ü., ise Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmıştır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38