banner333

banner309

Gümüşhane’de Sürücüler Şeker İkram Edilerek Uyarıldı

Gümüşhane’de Sürücüler Şeker İkram Edilerek Uyarıldı

Asayiş 12.04.2024, 14:46
Gümüşhane’de Sürücüler Şeker İkram Edilerek Uyarıldı
banner400

Gümüşhane’de jandarma ile polis ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptıkları yol kontrol uygulamalarında sürücü ve yolculara şeker ile kolonya ikram edip uyarılarda bulundu.

Gümüşhane'de Ramazan Bayramı nedeniyle trafik ve asayiş uygulama tedbirleri İl Jandarma Komutanlığı tarafından üst seviyeye çıkarıldı. Uygulamaya katılan polis ekipleri bayramını tebrik ettiği sürücü ve yolculara şeker ikramında bulunarak kurallara uymaları konusunda uyarılar yaptı.

Gümüşhane il Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve trafik ekipleri, halkın huzur ve güven içinde seyahat etmeleri, yaşanan kazaların en aza indirilebilmesi için şehrin giriş ve çıkışlarında gerçekleştirdiği uygulama ve denetimlerini devam ettiriyor. Trafik Şube ekipleri tarafından okulların da ara tatil dönemine girmesi ve dokuz günlük bayram tatili nedeniyle arefe gününden itibaren sürdürülen trafik ve asayiş tedbirlerini bayramın son günü de arttırdı.

Jandarma personeli tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında yollarda gerekli kontroller yapılarak, araçlar ve yayalar kontrol edildi. Ayrıca uygulamaya katılan personeller tarafından sürücülere ve seyahat eden yolculara şeker ve kolonya ikramında bulunularak bayramları kutlandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54