banner333

banner309

22.08.2012, 22:15

ARTIK YETER BU TERÖR BİTMELİ

  Habur olayında çok güzel şeyler oluyor diyen sayın bakanlarımız; aldığınız kararların yanlış olduğunu,siyonist,BOP,ABD,AB oyunlarına nasıl gelindiğini farkedebildiniz mi? BDP lilerin pkk lılarla sarmaş dolaş olmasını içinize sindirebildiniz mi? Biz ne söylediisek ,ne yazdı isek hepsi doğru çıktı.Şimdi Gaziantepte şehit olan onca insanımıza yazık değil mi? Hergün şe
hit düşen vatan evlatlarına yazık değil mi? Bütün bunlar,hergün şehitlerimizin olması, alınan AÇILIM kararı ile zirveye ulaştı.Acizane bizlerde diyoruz ki pkk yurdumuzun her yerinde rahatça dolaşıyor,istediği eylemleri yapıyor. Özgür olmayan bizleriz. Asıl Türk açılımı olmalıdır, desek haksızlık mı yaparız? Tunceli'ye ,Diyarbakır'a,Silopi'ye vs bilinen O şehirlerde bizim gibilerin yaşama şansı var mıdır?

Biz bu hainleri 1980 öncesi Dev genç,Tikko,Dev sol,Dev yol vs sol örgütler içinde iken tanıdık. Ne yapacaklarını iyi biliyoruz.Yurdumuzun her yerinde Türk İslam Ülkücülerinin verdiği O şanlı mücadele boşuna değildi. pkk ile mücadelede gönüllü olarak askerlik şubelerine kayıt yaptıranlar maalesef yine bu hareketin elemanları idi. Ülkeyi şu an yönetenler sizlerde bu deneyim yok. Dokuz yıl önce sıfır olan ölü sayımız ,şimdi ne halde görüyorsunuz. Bugün yönetim erginde olanların çoğu zenginleşmiştir. Onların idealistliği cepleri içindir. Bu insanların çoğu hep güçlüden yanadır,haklıdan yana değildir. Hangi siyasi kurum kazanmaya meyyal ise bu zümre çıkarları icabı oraya doluyor,sonuçta ülkeyi soyuyorlar.Bölünmek istenen bölgede bu terör yüzünden çok zenginleşenler de vardır. Bu tür insanlarda terörü körüklüyor. Olan, temiz dürüst , vatandaşa oluyor.

Türk Milliyetçileri ise Vatan ,millet,Bayrak, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna idealisttirler. Çıkarcı insanları kasdetmiyorum. Her camia içinde muhakkak çıkarcılar vardır. Onlar sürekli bu davaya zarar verdiler,veriyorlar. Onları tenzih ederek söylüyorum, bu camia ancak bu terörün kökünü kazır. Rahmetli Alparslan Türkeş bu işi bana bırakın ,destek verin ALTI ayda terörü bitireyim demişti. Kimse aldırış etmedi. O, kimlerin bu mevzuyu kaşıdığını iyi biliyordu. Şimdi ise bırak bu işi bitirmeyi ,Barzani,Talabani baştacı yapılıyor. İlgililerimiz bu adamları adam yerine koyup devlet töreni ile karşılıyor.Hükümetimizin yöneticileri PKK ile görüşme yapan şerefsizdir ,deyip direttiler, sonrada bütün görüşmelerin detayları ortaya çıktı,ancak bu yemin billah edenlerin zerre kadar yüzü kızarmadı. Kızarsa ne olacak? ABD ye göbekten bağlı olanlar ne kadar Emperyalist oyunlarla mücadele edebilir ki? Bu kadar insan ölüyor halen OHAL' i neden O bölgede düşünmüyorlar? Adamlar belli durmayacaklar . Şimdilik tek çare kalıyor, OHAL mutlaka düşünülmelidir. Çabalayanın etkisiz hale getirilmesi lazımdır. Aksi taktirde çok daha masum insanımız ölecektir. Yazık değil mi? Olan garibana oluyor. Sırça köşklerdekilere hiçbirşey olmuyor. Bazı tanınmış,bu devletten nemalanan bazı ileri gelenlerin yeğenleri akrabaları şu an dağda,hatta askerlerimiz tarafından öldürülenlerde oldu, son kaçırılan CHP milletvekili ne oldu? Eski Milli Eğitim Bakanı,şimdi devletin çok önemli bir yerinde olan sayın bakanın yeğeni dağda öldürüldü.Bütün bunlar ciddiyetle kovuşturulmalıdır.

Benim memleketim Gümüşhanedir,memleketimde doğru dürüst fabrika yoktur,geçim şartları o kadar da iyi değildir. Fakir insanlarımız vardır. Ancak herkes vatanını milletini sever,devletimize karşı ayaklanma akıldan bile geçirilmez. Hani bir söz vardır ya '' Katranı kaynatsan olur mu şeker ,aslı bozuk olan aslına çeker.'' Ne yaparsanız yapın Emperyalistlerin yıllarca üzerinde çalıştığı O bölgede huzur olmuyor. Devlet o bölgeye yaptığı hizmeti bizim bölgemize yapmadı,ancak adamlar yine memnun değil,istismara devam ediyorlar. Bu kandırılan insanların İstanbulda İzmirde,Ankarada ve diğer şehirlerde oturanlarıda yerinde durmuyor. Oysa bu insanların büyük bir kısmı büyük şehirlerde zengin oldular. Çok iş alanı olan yerleri kesip aldılar,hükümet de bu durumu görüyor ancak oy kaygısını düşünerek ses çıkarmıyor. Ama bu bölücü zevat aynı hainliklere devam ediyor. Bugün batıda çok şehrimizde dahi, bazı mahallelere bizim gibi insanlar giremezler.

Camiden çıktık ,oturuyoruz. Amcanın biri tanıyorum AKP li ,diyor ki : Açılım dediler umutlandık ,ancak fos çıktı.Öylede ballandıra ballandıra anlatıldı ki Allah bir ya iyice inanmıştım. Şu an tamamen ümitsizim. Bu kadar hergün insan ölüyor ,nasıl iştir bu? Ümidim o ki Ülkücüler bu işi ancak halleder. Dedim ki amca Ülkücüler 12 eylül öncesi Kominist kuşatmasında görevlerini yaptılar,işkencelerden geçtiler,otuz binden fazla sakat kaldı, sekiz binden fazla da öldürüldü de ne oldu? Kıymetleri bilindi mi? Daha sonra PKK ile dağlarda ,şehirlerde gönüllü mücadele edenler yine onlardı. Kıymetleri bilindi mi? Ülkücüler bu ülkenin kolluk kuvveti değildir. Malı kim götürüyorsa onlar bu işi temizlesin. ÜLKÜCÜLER SOKAĞA İNMEMELİ, akıllı hareket edilmelidir. O bölgede devlet ağalığa bir çözüm bulmalıdır. Devlet örgüt içine ajanlar sokmalı,yapılacak her olaya önceden tedbir almalıdır.Hükümette ve muhalefette bu işe göz yumanlar BDP lilerin tamamı göz altında bulundurulmalıdır. Bazı belediye başkanları,BDP milletvekilleri,kaçırılmış gibi hava verilen Tunceli milletvekili gibileri kanunlarda değişiklik yapılarak acilen hareketlerinin ,tavırlarının hesapları sorulmalıdır. Bu ülkeyi seven herkes birlikte hareket etmelidir. Özellikle O bölgede yaşayan Kürdü ,Türk 'ü ve diğer bu ülkenin vatandaşları yeni bir ÇANAKKALE imiş gibi kolkola girmeli ,bölücü örgütün oyunları bozulmalıdır.
Allah Türk Milletini Korusun! Amin.
Saygılarımla ..
Yorumlar (4)
Ahmet Akpınar 12 yıl önce
Kurucularda gelişme var, Tanrı Turku korusundan Allah a gelmişler. Onceleri Allah Arapça diye söylemezlerse. Allah akıl fikir versin. Âmin :)
cevat nas 12 yıl önce
Ameller niyetlere göredir. Tanrı da desem Allah da desem aynı anlamı ifade eder .Allahın türkçesi Tanrıdır. Fitneye gerek yok.Bazen Tanrı derim bazen Allah,bazen yaradanın diğer isimlerini ,ufak şeylere takılmanıza gerek yok. Yüce yaradanım herşeyi bilen ve görendir. Kötü ve eğri niyetlilerden rabbim bizleri korusun veya Tanrım bizleri korusun veya Allahım bizleri korusun. Tüm inananlara selamlar.
ekrem 12 yıl önce
. Okunmaya değer bir yazı. Bu tür yazıların devamını dileriz.Yazarın öğretmen oluşu dolayısı ile ders verircesine ve mükemmel . Yazarın aşagıdaki şahsa verdiği cevapta gerekliydi.Haber 29 'a teşekkürler. Bu yazılara herkesin ulaşması sağlansa çok iyi olur. Selamlar.
mehmet 12 yıl önce
sayın Cevet Bey sizi tanımıyorum ancak yazılarını okuyorum. sizin gibi vatanseverlerin yazılarını herkes okumalı. Tesbitleriniz çok güzel. Ulusal gazetelerde yazmalısınız.Gümüşhanelisiniz,Aydın Doğan elinizden tutsun. GüSİAD SİZİN GİBİLERE YARDIMCI OLSUN.sELAMLAR....
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48