banner333

banner309

01.04.2013, 21:22

AKİL İNSANLAR

AKİL  İNSANLAR

Akil adamlar meselesi çıktı. Meclistekiler akil değil mi? Peki bu akil adamlari kim seçecek? Hükümet... Kimi seçecek ? ...+bdp+ hükümetin isteklerine ters düşmeyen birilerini.Beni seçecek değiller ya... Peki ne yapacak bu adamlar? BDP,Öcalan  isteklerini bu millete yumuşatarak ,sindirterek kabul ettirsinler diye görev yapacaklar. Yani hükümet sorumluluğu sırtından atıp,ilerde ters durumlar olursa ,sorumluluk bu adamlara yüklenecek...Illa bir hinlik olacak yani. Ismi geçenlere bakıyorum,bu adamlar Müslüman Türk Milleti'nin hayrına iş yapacakları kesinlikle çok şüpheli. Yönetim ergi sorumluluğu üstünden atmak için yöntem peşinde. Allah Türk'ü korusun inş...

Kafası biraz çalışan ve içinde vatan ,millet,bayrak, Atatürk,millilik ve milliyetçilik sevgisi olan herkes oyunu anlamalıdır. Ülke şu veya bu şekilde bölünmeye götürülüyor efendiler.Birlikte hareket edenlerin bir söylediği diğerini tutmuyor. MHP nin omurgalı çıkışı halkta yankı bulmuştur. Onun için Federasyon ve Eyaletçiler tedirginleştiler. En önemli sorun ise Milliyetçi Camiadaki toparlanmanın yavaş gelişmesidir. Biraz kafa yorunca başımıza neler geleceği anlaşılıyor. Çıkar ve menfaat ilişkileri bir kenara bırakılmalıdır. Herkes ;ben başkan,vekil,Belediye başkanı olmak istemiyorum,bu davada bir neferim demeli ... Bu gibi çıkar ilişkilerinden soyutlanarak birliğe katkı sağlamalıdır.Ciddi ciddi bölünme eşiğindeyiz.

 

Silahlı pkk güçleri sınırdışına çıkacak deniyor,yani Kuzey ırakta adamlar hazır kıta bekleyecek . Hükümetle ne anlaştılar bilmiyoruz,anlaştıklarını alamazlarsa tekrar saldırıya devam ,öyle mi?Seçimler yaklaştı ,İsrail meelesi gibi ABD tezgahından geçecek bu meseleler. Geçen bir amca :Bak diyor İsrail özür diledi. Kim diletti ve niçin diledi? ABD Türkiye'yi avucunda tutup,bu bölgedeki sömürüye devam edebilmek için İsrail'e özür diletmiştir.Bu budur. Şimdi de planlı bir biçimde PKK kartı oynanıyor. Kuzey Irağa çekil ,istenenler verilmezse daha şiddetli vur ,yapacaktır pkk.Seçimlere kadar olaylar durulacak,halk diyecek ki bak anarşi ve terör durdu ,ne güzel. Oylar tekrar AKP ye ...Bakalım bu seferde bu millet bu dolmayı yutacak mı?

 

İşin içinde inatla ben içgüdüsü var. Başkanlık sistemi arzusu var.Federasyon ve Eyalet sistemi var. Bu sistem geldiğinde Diyarbakır Belediye Başkanı o eyaletin başı olursa ,şimdi seni dinlemiyor,o zaman adam bağımsızlığını ilan etmeyecek mi? İngilteredeki ayrılıkçı guruplar iki de bir ortaya konuluyor. Adamlar İngiltereden ayrı devletler kurmanın peşinde değiller mi? BDP ,AKP maşallah Kuzey Irak yönetimi ile sıkı fıkı,açıkça herşey ortada. Şu an PKK nın siyasi hükümet kanadı ,iktidarı tartma milim milim istekleri alma peşinde. Öcalan'ın ültümatomu resmen gündeme damgasını vurmuştur. Yıllarca binlerce ölü geride bırakan bir örgüt ,isteklerini almadan asla kuzu gibi kenara çekilmez. Herkes niyetini açıklıyor zaten ,saklıda birşey yok artık.Apo ne diyorsa 'o '...

Memleketin bu kadar meselesi varken ,Türkiye maalesef PKK istekleri ile yatıp kalkıyor. PKK isteklerine karşı çıkanlar da özellikle iktidar tarafından sert tepkilerle karşılanıyor. Uzatmıyayım Genelkurmay Başkanımız BAŞBUĞA ve suçu olmayan PKK ile mücadele eden diğer askerlere layık görülen cezaya ve Öcalan'a sağlanan imkanları içime sindiremiyorum, kanıma dokunuyor. Kendini bu ülkenin vatandaşı olarak gören ve hain olmayan herkesin de bu mevzuda taraf olması gereklidir diye düşünüyorum.Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin...Amin.

Saygılarımla...

Cevat Nas

Yorumlar (3)
Adem 11 yıl önce
Sayın yazar,yüreğinize sağlık. AKP ülkeyi tamamen birilerine teslim etti. Şimdi de bir sürü yamamayı önümüze akıllı adam diye sürdü. Kimisi ermeni,kimisi pkk lı,kimisi gösteriş budalası... Allah aşkına bu mmillet nasıl millet? Hala bu adamlara inanıyorlar. Yazıklar olsun.
esra 11 yıl önce
Demek o şehitler boşuna öldü. Onun için mi onlara kelle demiştiler. Şimdi de bir sürü haini başımıza akıllı diye gönderiyorlar. Millet bu dolmayı yutacak mı bilemiyorum. Ama bu ülkeye yazık oluyor. Türk devleti bu kadar aciz mi?
zahide 11 yıl önce
PKK isteklerini gerçekleştirmek için akılsız adamlar bulmuşlar,halkı kafaya alacaklar. pkk lılarda sevinip,göbek atıyor,sırıtıyorlar. Epeyce yol aldık diyor pkk. akp ye oy verenler acaba vicdanınız rahat mı?
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38