banner333

banner309

23.12.2012, 23:28

AĞLAMAYIN BAŞIMIZA İŞ AÇMAYIN !

        AĞLAMAYIN   BAŞIMIZA  İŞ  AÇMAYIN  !                                                                                                                                                                 Öcalan ne müslüman adammış ,bir de adama çocuk katili diyorsunuz…Ayıp ayıp ,niye böyle yapıyorsunuz? Bir amcamız ,bu pkk lı kadına üzülmüş ağlamış,ona da yazıktır. Yani bu vatan hainlerine kötülük yapıyorsunuz!  Bu  amcamızda üzülüyor veriyor ağlamanın gözüne.Eee zaten ABD deki bizi küreselleştirmekle görevli ,dinler arası diyalog uzmanımız hep ağlar arkadaşlar… Ondan sonrada bu  meclisteki  ikinci adam  konumundaki  amca haklı olarak diyor ki ,bu PKK lı kadına yaptıklarınızı bana da yapsanız bende DAĞA ÇIKARDIM.Arkadaşlar yazıktır ,bu hainlere kötülük yapıpta İslamı kullanan bu insanları niye ağlatıyorsunuz?

                                                                                                                                                                                                                                                           1979 da Gümüşhanede Dev _Genç tahrip kalıbını yaptı,Eğitim Enstitüsünden Akıncı denen kardeşlerimizin mezun olması için ,bu derneğin has elemanları, Dev-Genç in yaptığı bu tahrip kalıbını , bir sol görüşlü komser   (Gümüşhaneliler bu meşhur komseri bilir) gece arabanın farlarını tutuyor, Stadın yanındaki Atatürk’ün büstünü havaya uçuruyorlar. Bu suçu 3 tane arkadaşımızın üstüne attılar,bu arkadaşlar yıllarca boşu boşuna içerde yattılar. Daha sonra sağlam bir komser durumu irdeledi ,Dev-Gençle irtibat kurmuş olan bu kardeşleri ortaya çıkardılar.Tek tek içeri aldılar 7-8 yıl yattılar içerde . Olan bizim arkadaşlara oldu,hatta bir arkadaşımız hastalandı ,hala düzelemedi.Geleceklerinden oldular.Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmaya çalışan bu gurupların bir biri ile şutlaşmaları eskiden beri var,devam ediyor.Düşmanımın düşmanı dostumdur misalini hatırlayınız.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Diyeceğim o ki bu adamlar şimdi meseleyi yumuşatıp Apoyu dışarı çıkarmanın peşindeler.  Yok namaz kılarmış,falan filan. .. Küreseller yazmışlar ,bunların oynamasını istiyorlar ,bunlar da oynuyor. Türkiyeyi ne edip edip bölecekler,ılımlı Müslüman,özgürlükler ,federal yapı,özerklik,büyük şehir yasası zaten kabul edilmiş,açıkçası efendiler bu tren yola çıkmış durumda. Pkk istekleri sırayla kabul ediliyor. Özalla birlikte bugüne kadar yapılan anlaşmalar adım adım uygulanarak ,Anayasadan da Türk ismi silinecek,Apo çıkacak,Federalleşeceğiz . Siz hala birbirinizle uğraşın. Bakmayın Van Münit naralarına . İsraili korumak için Füzeleride İran’a karşı konuşlandırdılar.VAN MÜNİTTEN sonra , İsraille olan Ticaret hacmimiz Yüzde yirmiden fazla arttı,Van minitin sonu aslında sıfır ticaret olması gerekmez miydi?

                                                                                                                                                                                                                                            Türkiyede sessiz bir değişim gerçekleşmektedir.TÜSİAD öncülüğünde hazırlanan taslaklardan da anladığımız kadarıyla ,yeni çıkacak Anayasa Atatürk ‘ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti , bu adamların küresel efendilerinin emrine verilmek için perdey pey sessizce , her şey yapılıyor. Ulus Devlet tarihten silinmeye çalışılıyor.Yeni yapılacak Anayasada Türklük kavramı olmayacaktır.Milliyetçiliğe yer verilmeyecektir.Uluslararası sözleşmelere bağlı kalınacaktır. Eğemenlik uluslarüstü kuruluşlarla paylaşılacaktır.Yerel yönetim özerklik şartı uygulamaya konulacaktır. Halkların kendi kaderini tayin hakkı için hukiki dayanak yaratılacaktır. Bunların hepsi bdp nin meclise ve gündeme sunduğu ,Akp den de, bazı chp lilerden de destek bulduğu , Emperyalistlerin Türkiye’ye direttiği görüşler değilmidir? Bütün bunlar gerçekleşirse ki bir kısmı gerçekleşti ,Türkiye bölünmez mi? Bu adamlar boşuna ağlayıp sızlamıyor ,canileri masum gösterip,kötüyü iyi gösterip hedefe varacaklar. Eyy Türk Milleti geçim derdinle uğraşıp ,uyu uyu yat uyu modundan ne zaman çıkacaksın? Allah Türk Milletini  kötülüklerden  ve şeytanların şerrinden korusun… Amin.

Saygılarımla…


Yorumlar (5)
Akın 11 yıl önce
Değerli yazarımız. Durumu kısaca çok güzel ifade ettiniz. Evet bende araştırdım VAN MİNÜTTEN sonra israille daha çok alış veriş yapmışız... Bu nasıl çelişki? Değerli hocam yazmaya devam ediniz,bırakmayınız. Yeni yazınızı n çıkmasını bekliyoruz. Sizlere selam ve saygılar.Gazeteye teşekkür ederiz.
kamil 11 yıl önce
Arınç ağlıyor,Gülen ağlıyor,bazen topluca ağlıyorlar. Arınç geveleyince ,Tayyip öyle değil diyor. Arınç kıvırıyor. Ama gemicikler birken iki oluyor. Buralarda bazı üçkağıtçılar AKP yi kullanarak zengin oldular. Ağlaya ağlaya milleti ve Türkiyeyi satımaya devam ediyorlar. Bu millet de hak ediyor. 5 kg çiçek yağına satılan insanların baş tarafıda böyle olur. Allah Türk'ü korusun. Zaten yeni anayasa dan Türk kelimesini de kaldıracaklar. AKP liler ve BDP liler ,bir çok CHP liler aynı karar da . Allah sonumuzu hayr eder inş. Selamlar Cevat Bey,ve gazeteye...
Sergen 11 yıl önce
Yazıda anlatılan bombalama olayında Cevat Bey üstü kapalı yazdı. Bombalayanlardan birine sordum ,suçsuz Ülkücüler içerde yatarken ve siz bunu bilirken Allahın karşısına nasıl çıkacaksınız? Birde başkalarını müslüman yerine koymayanlardansınız. Atatütürk dedim size neyaptı da onun heykelini bombaladınız? Hiç sesini çıkarmadı. Bu mevzuya inanmayanlar Gümüşhane adliyesinden bilgi alabilir.
Ali Saraç 11 yıl önce
Ağlamaktan sorumlu bakan, 40 bin kişinin katilini namaz kılan dindar kişi olarak gösterip, aklamaya çalışması bilinçli yapılan bir nabız yoklamasıdır. Toplumdan tepki görünce geri adım atılması, halkın gazını almaya yöneliktir.
Bu konu ısıtılıp halka hazmettirmek için yeniden tekrar tekrar gelecektir. İmralı'nın ev hapsine çıkarılıp önümüzdeki dönem milletvekili seçilmesinin önü açılmak içindir.
Tehlike kapıdan içeri girince halk uyanmaya başlar. Ama o zaman da iş işten geçer. Allah abdestli kapitalistlerin şerrinden cümle Türk ve islam alemini korusun.
Abdullah ALKAN(Gölcük) 11 yıl önce
Sayın Hocam; ağzınıza sağlık, az bile yazmışsınız. TÜRK'üm demeye utanan ve vatanı bölmek için ellerinden gelen gayreti göteren bu iktidara ve onun yandaşlarına ne demeli. Doğu halkınıda (Hepsi değil) bunlar taviz vererek kışkırtıyorlar. ALLAH bunları islah etsin.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11