banner333

banner309

Yusuf Devran’a Torul’da Sıcak Karşılama

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Yusuf Devran Torul ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Torul 18.02.2015, 08:59 18.02.2015, 09:01
Yusuf Devran’a Torul’da Sıcak Karşılama
banner400
Torul’daki gezi ve incelemeleri sırasında büyük bir hüsnü kabul ve teveccühle karşılaşan Devran, Kelkit ilçesinden sonra Torul halkının da gösterdiği bu teveccühün kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Torul, Türkiye’nin küçük bir ilçesi ama Türkiye’nin koskoca bir yüreğidir. Gümüşhane bütün ilçe ve köyleriyle Türkiye’de ülkesine ve milletine fedakarlığın bir diyarıdır.

İlçe, belde, köy ayırmadan bütün Gümüşhane’yi gezdiğini ve Gümüşhane’nin fedakar insanlarıyla hasbihal olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yusuf Devran, “ Kelkit’ten sonra ikinci ilçe ziyaretimizi Torul’a gerçekleştirdik. Torul Türkiye ilçeleri arasında nüfusu bakımından küçük bir ilçe olsa da; Türkiye’nin koskocaman bir yüreğidir. Çünkü burada yaşayan insanımız bütün Gümüşhane’de olduğu gibi ülkesine fedakarane bağlılığını hep sergilemiştir. Coğrafi ve maddi açıdan zor şartlara sahip olsa da milletinin birliği ve beraberliği Torul halkımızın önceliği olmuştur.” dedi.
Devran Torul gezisi sırasında Gümüşhane İmam Hatip Lisesi’nde birlikte okuduğu arkadaşlarıyla da karşılaştı. Buluşmada Devran ve arkadaşları eski günlerini andılar.
Ziyaret sırasında Torul pazarını gezen Devran, pazarcıların sorunlarını dinleyerek, dile getiren sorunların çözümü için elinden gelen bütün çabayı göstereceğini vurguladı.
AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Prof. Dr. Yusuf Devran Torul gezisinde yazdığı eserleriyle Gümüşhane ve Torul kültürüne önemli katkıda bulunan Güngör Üçüncüoğlu’nu ziyaret de ziyaret etti.
 

Yorumlar (1)
Saim Turan 9 yıl önce
Gümüşhane adam gibi adam çıkarır. Okuyana selam, iletişime devam...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48