banner333

banner309

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Gümüşhane’de

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, partisinin 5.olağan il gençlik kolları kongresine katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

Siyaset 31.12.2017, 14:44 01.01.2018, 20:07
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Gümüşhane’de
banner400

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, partisinin 5.olağan il gençlik kolları kongresine katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

Osman Aşkın Bak ilk olarak Gümüşhane Valiliğini ziyaret etti.

Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve diğer protokol üyelerinin katıldığı karşılama töreninin ardından, Valilik şeref defterini imzalayan Bak daha sonra Valilik makamında  Vali Okay Memiş’ten brifing aldı. 


Burada konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane ziyaretinde müjdesini verdiği spor salonunun ihalesinin yapıldığını söyledi. Bakan Bak’a günün anısına Vali Okay Memiş tarafından hediye takdim edildi.

Bakan Bak, Valilik ziyaretinin ardindan partisinin Atatürk Kültür Merkezindeki 5. olağan il gençlik kolları kongresine katıldı.

Bakan  Bak, “Mazlum coğrafyalar Türkiye’nin yürüyüşüne bakıyor. Türkiye’nin gelişmesine bakıyor. Biz teşkilat olarak birbirimizi seviyoruz. Birbirimize sarılıyoruz. Teşkilat demek disiplin demek, kardeşlik, omuz omuza olmak, birlikte yürümek demek. İşte gücümüz burada. Cumhurbaşkanımız dava adamı. Beraber yürüdüğü insanlarla beraber hizmete devam ediyor. İşte o yüzden onunla beraber yürümeye devam edeceğiz. Bu dava kutlu bir dava” dedi.

Bakan Bak ardindan Gümüşhane Belediyesini ziyaret ederek Başkan Çimen'den brifing aldıktan sonra kentten ayrıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49