banner333

banner309

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Surel'e Ziyaret

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail AKÇAY ve Yönetim Kurulu üyeleri Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Birliği Genel Sekreterliğine atanan Aziz Ahmet SUREL'e ziyarette bulundular.

Gümüşhane 25.01.2013, 14:51
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Surel'e Ziyaret
banner400

  Genel Sekreterlik  makamında gerçekleştirlen ziyarete Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail AKÇAY,Yönetim Kurulu üyeleri İlbeyi GERGİN,Özer KAYA,İsmail ŞEKER,Oda Genel Sekreteri Lütfü KILIÇ ile Oda Meclis Başkanı Turan TUĞLU katıldılar.

Genel Sekreter SUREL mevcut hastanemiz ile ilgili olarak Yeni Yoğun Bakım Üniteleri yapılacağını,Fizik Tedavi ve Diyaliz Ünitelerinin şu an yemekhane olarak kullanılan yere prefabrik olarak kurulacak 2 katlı binaya taşınacağını,Hastane bahçesinin yeniden düzenlenerek hizmete sunulacağını,Poliklinik hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulabilmesi Poliklinikler noktasında çalışma başlattıklarını belirtti.

Ayrıca yeni yapılacak Hastane hakkındada bilgi veren SUREL"Yeni yapılacak hastanenin 2015-2016 yılına hazır olacağını,Hastanenin 200 yataklı istenise 300 yatak kapasitesine çıkarılabileceğini ve tüm odaların Lavabo ve duşlarının olacağınıve 60 poliklinik ile halkımıza hizmet vereceğimizi belirtti.Yeni yapılacak Hastane ile ilgili olarak Sayın Akçay'ın "Bina yapıldıktan sonra herhanbi bir tadilat ve değişiklik yapılacak mı yoksa bu konuda şu an bir çalışmanız var mı"? sorusuna Genel Sekreterimiz SUREL"Mevcut projenin Türkiyede seçilen örnek projelerden biri olduğunu ancak buna rağmen ilerde herhangi bir sıkıntı yaşamamak ve tadilat yapmamak  için gerekli çalışmayı başlatarak proje üzerinde yapılabilecek değişiklikleri şu an yaparak ilerde çıkabilecek sorunları şimdi çözeğiz" dedi.


        Genel Sekreter SUREL'i ziyaret eden Sayın AKÇAY ve beraberindeki heyet daha sonra Hasta ziyaretinde  bulunduktan sonra Hastaneden ayrıldılar.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48