iPhone 12 Mini Fiyatları

Yaşam 28.02.2023, 16:49
iPhone 12 Mini Fiyatları

Akıllı cep telefonu model serisi ile kullanıcılarına hizmet veren Apple markasının ürün yelpazesi içerisinde yer alan iPhone 12 mini teknik özellikleri ve tasarımı açısından kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır. 5.4 inç boyutlarında tasarlanmış iPhone 12 mini teknik özellikleri sayesinde bilgisayarlar ile yapılmak istenilen birçok işlemin pratik ve çok daha kolay gerçekleştirilmesine yardımcı olur. iPhone 12 mini OLED ekran teknolojisine sahip olduğu gibi FHD+ görüntü çözünürlüğü sayesinde görüntülerin daha net olarak ekrana yansıtılmasını sağlar. iPhone 12 mini 4 GB ram kapasitesine sahip olup işlemlerin daha hızlı olarak gerçekleştirilmesi açısından ram, depolama alanı, işlemci modeli ve çekirdek özellikleri açısından oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. iPhone 12 mini akıllı cep telefonu özelliklerini görüntülemek için Cimri.com’u ziyaret ederek detaylarını inceleyebilirsiniz.

iPhone 12 Mini Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

iPhone 12 mini akıllı cep telefonu içerisinde İOS işletim sisteminin kullanılmış olması ve Apple A14 Bionic işlemci modelinin bulunması sayesinde çok daha hızlı bir şekilde çalışma performansı gösterir. iPhone 12 mini modelleri İOS işletim sistemini kullanıcın tercihi doğrultusunda 14 ve 14.1 versiyonu arasında seçim olanağı sunar. Apple markasının sağlamış olduğu avantajlar içerisinde telefonun daha hızlı işlem yapmasını sağlayan işlemci çekirdeği kullanıcının isteği doğrultusunda 8 çekirdekli ve 6 çekirdekli olmak üzere seçim olanağı mevcuttur. iPhone 12 mini en ucuz Cimri.com'da karşılaştırma yaparak alışverişlerin daha kolay olmasını sağlar. Satış web sayfalarını listelenmiş olarak görüntüleme özelliği sunması sayesinde karşılaştırma ve akıllı filtreleme özelliklerini kullanarak satış web sayfalarını tek tek gezerek analiz yapma derdinden kurtarır.

iPhone 12 Mini Nereden Alınır?

iPhone 12 mini 12 MP kapasiteli çift arka kamera ve 12 MP selfie kamera özelliği sayesinde gerçeğe en yakın görüntülerin fotoğraf ve video kayıtlarının alınmasına yardımcı olur. 2227 mAh batarya kapasitesi, hızlı şarj ve kablosuz şarj etme özelliği sayesinde telefonun bataryası kısa süre içerisinde doldurulur. Toza ve suya karşı dayanıklı olması, alüminyum çerçeve cam gövde materyallerinden üretilmiş olması dayanıklılık oranını arttırmıştır. iPhone 12 mini fiyatları 64 GB depolama alanı bulunması, 4 GB ram, işlemci çekirdek özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Cimri.com u ziyaret ederek iPhone 12 mini fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir ve satışı yapılan web sayfalarına kolaylıkla ulaşarak alışverişlerinizi gerçekleştirmenize ve ürünler hakkında detaylı bilgi almanıza yardımcı olur.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46