Hayrat.com.tr'den Alabileceğiniz Elifba Çeşitleri

Yaşam 23.06.2023, 08:39 23.06.2023, 08:41
Hayrat.com.tr'den Alabileceğiniz Elifba Çeşitleri

Hayrat Neşriyat, birçok kişiye elifba kitabı konusunda ilk akla gelen isimdir. Bu şirket, Hayrat elifba seçeneklerinde geniş bir yelpaze sunar. Hatırlatmakta fayda var ki, tüm elifbalarımız tecvidli Kur'an-ı Kerim elifbasıdır. Elif cüzü fiyatları, boyutlarına ve türlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Elifba cüzü, kolay okunabilir bir yazı tipi olmalı ve gereken kontrollerden geçmiş olmalıdır. Ayrıca ilgili sertifikalara da sahip olmalıdır. Firmamız, yılların tecrübesi ve okuması kolay yazı tipiyle milyonlarca kişinin Kur'an öğrenmesini sağlayan elifbaların basımını gerçekleştirmektedir.

Hayrat Elifbaları: Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elifbası

Web sitemizdeki tüm Hayrat elifbaları tecvidli elifbadır. Yeni nesil bir yaklaşımla tecvid öğrenmenin ne kadar kolay olduğunu siz de gözlemleyebilirsiniz.

Diyanet Onaylı Elifba

Elifba kitabımız, Diyanet Onaylı Kur'an Yazısı ile hazırlanmıştır ve Diyanet'in elifbası ile aynı konuları kapsar. Eğer tecvidli bir Elifba cüzü satın almayı düşünüyorsanız, cüzlerimizin tamamı tecvidlidir.

Elifba Kitaplarının Çocuklar İçin Çeşitleri

Okul öncesi elifba setimiz, 4-6 yaş arası çocuklar için özel olarak hazırlanmış ve çok beğenilmiş bir elifba cüz setidir. Bu set, bazı kişiler tarafından sevimli harfler ve hareketler seti olarak da aranmaktadır. Çocuklar için hazırladığımız elifba kitapları sadece bu setle sınırlı değildir. Okul çağındaki çocuklar için Neşeli Elifba Setimiz, Benim Elifbam olarak da bilinen mavi elifba cüzü ve yine Benim Elifbam olarak tanınan pembe elifba cüzü diğer seçenekler arasındadır. Kur'an öğretmek isteyen ve çocuklar için elifba arayan ebeveynler, web sitemizde aradıkları çeşitli çocuk elifba setlerini bulabilirler.

Ön Okul Elifba Seti

Bu set, 4-6 yaşındaki çocuklarımız için özel olarak tasarlanmıştır. Anaokulları ve kreşler tarafından uzun yıllardır kullanılan bu set, bugüne kadar sahip olan tüm aileler ve kurumlar tarafından çok sevilmektedir.

Neşeli Elifba Seti

Bu set, okul çağındaki çocuklar için özel olarak hazırlanmıştır ve bu alandaki ilk setlerden biridir. Okul çocukları, bu set sayesinde elifba'yı kolaylıkla öğrenebilirler.

Benim Elifbam

Mavi ve pembe renk seçenekleriyle çocuklarımızı büyüleyen bu set, yeni nesil tecvidli bir elifba ile Kur'an öğrenmek isteyen çocuklarımız için idealdir. Çocuklar, bu elifbalar sayesinde Kur'an'ı Kerim'i severek öğrenecekler.

Elif Cüzü'nün Okunuşu

Elif cüzü'nü öğrenmek kolay bir süreçtir. Sadece düzenli bir şekilde belirli bir süre boyunca çalışmak gereklidir. İlk olarak, elif cüzü'nün harflerinin öğrenilmesi gerekmektedir. "Kuran'ı nasıl okuyabilirim?" diye düşünenlerin bilmesi gereken bir şey var ki, bu süreç oldukça kolaydır. Arapça'nın elifbasının sizi korkutmasına izin vermeyin. Hareketlerle birlikte okumak oldukça kolaydır. Elif cüzü'nün okunuşunu, Hayrat Neşriyat'ın elifbaları sayesinde oldukça hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Kürtçe Elifba Kitabı

Web sitemizde, Türkçe elifba kitaplarının yanı sıra Kürtçe elifba kitabı da mevcuttur. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz de kendi dillerinde rahatlıkla Kur'anı Kerim öğrenebilirler.

Farklı Dillerde Kur'an Elifba Seçenekleri

Web sitemizde, Türkçe'nin dışında 18 farklı dilde elifba kitapları mevcuttur.

Almanca Elifba Kitabı

Arnavutça Elifba Kitabı

Boşnakça Elifba Kitabı

Bulgarca Elifba Kitabı

Endonezyaca Elifba Kitabı

Flemenkçe Elifba Kitabı

Fransızca Elifba Kitabı

Gürcüce Elifba Kitabı

İngilizce Elifba Kitabı

Macarca Elifba Kitabı

Makedonca Elifba Kitabı

Malayca Elifba Kitabı

Patani Dili Elifba Kitabı

Polonyaca Elifba Kitabı

Portekizce Elifba Kitabı

Romence Elifba Kitabı

Rusça Elifba Kitabı

Uygurca Elifba Kitabı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01