banner333

banner309

Vali Memiş Torul Altınpınar Köyünde İncelemelerde Bulundu

Vali Memiş Torul Altınpınar Köyünde İncelemelerde Bulundu

Torul 17.06.2018, 09:58
Vali Memiş Torul Altınpınar Köyünde İncelemelerde Bulundu
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, bayramın ikinci günü beraberinde Torul Kaymakamı Faruk Berber, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Torul İlçe Özel İdare yetkilileriyle birlikte, bayramın birinci günü etkili olan sağanak yağmur nedeniyle oluşan selde sadece maddi hasar yaşanan Altınpınar köyünde incelemede bulundu.

Torul Kaymakamı Faruk Berber ve Altınpınar köyü muhtarı Mevlit İlhan’dan bilgi alan Vali Memiş, “Çok şükür can ve mal kaybımız yok. Devletimiz güçlü bir devlettir. Meydana gelen maddi hasar en kısa zamanda telafi edilecektir” dedi.

Vali Memiş, Özel İdare ekiplerinin selden tahrip olan yollarda zaman geçirmeden çalışma başlattıklarını belirterek, “Yollarımız en kısa zaman içerisinde sağlıklı bir şekilde tamamlanacak. Arkadaşlar çalışmaları tamamlamak üzeredir. Ekili alanlarda köy sakinlerinin uğradığı zarar tespiti de yapılacak. Hazırlanan rapor doğrultusunda vatandaşlarımızın zararları telafi edilecektir” açıklamasında bulundu.

İncelemenin ardından Vali Memiş, köy sakinleriyle bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet ettikten sonra programına son verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34