banner333

banner309

Gümüşhane Torul Gençlik 3 Puan Peşinde

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasından, iç saha avantajını iyi şekilde kullanarak, taraftarların da desteğiyle 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 05.02.2014, 22:00 05.02.2014, 22:01
Gümüşhane Torul Gençlik 3 Puan Peşinde
banner400

 Çankaya Belediyesi ANKA maçının hazırlıklarını Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda sürdüren Gümüşhane ekibinde, antrenör Aksoy, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankaya Belediyesi ANKA'nın puan cetvelinde son sırada yer aldığını belirterek, zor bir karşılaşma olacağını ifade etti.

Tokat Belediyesi Plevnespor'a geçen hafta sonu deplasmanda 3-1 yenildiklerini anımsatan Aksoy, şunları söyledi:

"Deplasman da olsa bizim 3 puan almamız gereken bir maçtı. Maalesef bunu başaramadık. 3 puan kaybımız oldu. Bundan sonraki maçlarımıza özen göstereceğiz ama Tokat deplasmanı farklı bir atmosfer içerisinde geçen bir maç oldu. Seyircinin de baskısı, hakemin de özellikle kritik yerlerde olumsuz kararları takımıma etki yaptı. Demek ki biz, Tokat deplasmanında gereken önemi, gereken ciddiyeti göstermedik. Bundan bir ders çıkardık. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Bu hafta evimizde Çankaya Belediyesi ANKA maçı var. Saha avantajımızı iyi kullanarak ve taraftarlarımızın desteğiyle Çankaya Belediyesi ANKA'yı yenerek 3 puan almak istiyoruz."

Kenya Milli Takımında bulunan smaçör Phlip Maiyo'nun önemli bir eksiklik olduğunu belirten Aksoy, "Kadromuz geniş, onun yerini dolduracak arkadaşlarımız var" dedi.

Kaynak:Voleybolunsesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38