banner333

banner309

Trabzonspor’lu Emre Hızarcı, Bayburtspor’da!

Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'da şampiyonluk mücdelesi veren komşu il Bayburt İl Özel İdarespor transfer bombasını patlattı.Bayburtspor profosyonel lig hasretini bu sene bitirmek istiyor.

Spor 13.02.2013, 19:12
 Trabzonspor’lu Emre Hızarcı, Bayburtspor’da!
banner400

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta Şampiyon olup 3 lige yükselmeyi hedefleyen Bayburt Grup İl Özel İdare Spor transfer sezonunun son günlerinde bir bomba transfer daha gerçekleştirerek Emre Hızarcıyı renklerine bağladı.

Trabzonspor A.Ş profesyonel olan ve Adanaspor, Alanyaspor, Arsin Spor, Akçaabat Sebatspor ve Türk Telekomspor takımlarında, TFF 2. Lig, PTT 1. Lig tecrübesi olan Hızarcı şampiyonluk mücadelesinde Bayburt temsilcisi için ter dökecek.

Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı ” Şampiyonluk yolundaki mücadelemizde kadromuzdaki 24 sporcumuza Emre’de katılarak bu yola baş koyacaktır. İnşallah başarılarımıza ve mutluluğumuza ortak olur ve bizimle aynı havayı teneffüs ederek mutlu sona ulaşmamıza katkı sağlar” dedi.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise her şeyin en iyisine layık olan Bayburt için her fedakârlığa hazır oldukları belirterek “biz başarı için bizden istenen her şeye varız. Bayburt olarak bir olalım, diri olalım ve tüm engelleri el ele aşalım. Bu uğurda; Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım her türlü fedakârlığı yapıyoruz ve Bayburt’umuz için yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yeni Transfer Emre hızarcı “Başarılarla dolu Bayburt Grup Özel İdarespor’un bir futbolcusu olmaktan mutluluk duyuyor, bana güvenenleri mahcup etmemek adına formam için savaşacağım ve şampiyon olacağız ” dedi.

Haber 29 ailesi olarak Bayburtspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

KAYNAK: BAYBURT YEREL MEDYA


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
TRİBÜN69 11 yıl önce
Haber29 ailesine teşekkür ederiz. Hepinizden ALLAH Razı olsun geçirdiğimiz bu süreçde çok Gümüşhaneli hemşehrilerimizden destek aldık eyvallah..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27