banner333

banner309

Şirintepe Son Viraj İçin Kocasinan’da

Kulüp Başkanlığını Gümüşhane Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve GÜSEV Vakfı Genel Sekreteri Hemşerimiz Avukat Ferhat Karagöz’ün yaptığı gerek yönetim kurulu üyeleri içerisinde gerekse de oyuncular arasında bir çok Gümüşhaneli Hemşerimizin yer aldığı Kağıthane Temsilcisi Şirintepespor artık şampiyonluğa çok yakın.

Spor 26.01.2018, 22:19 26.01.2018, 22:28
Şirintepe Son Viraj İçin Kocasinan’da
banner400

İstanbul 1.Amatör Küme 12.Grupta mücadele eden takım; Gümüşhaneli hemşerilerimizin yoğun nüfuslu olduğu Sanayi Mahallesi ve Şirintepe Mahallesi sınırlarında yer alıyor, bu sebeple de kulubün gerek yönetiminde gerekse de oyuncu kadrosunda hemşerilerimiz oldukça fazla bulunuyor.

Grubunda şu an da Lider durumda yer alan Şirintepespor’un 44 Puanı bulunurken ikinci sırada ise bu hafta ki rakibi İstanbul Ünye Spor yer alıyor. En yakın rakibi ile sezonun ilk yarısında Yahya Kemal Sahasında oynanan maçı 3-1 kazanan Şirintepespor deplasman maçına rakibine nispeten daha avantajlı olacak çıkacak. 40 aşkın mazisi bulunan kulübün başkanlığına üç yıl önce seçilen Başkan Ferhat Karagöz ve yönetimi bu kısa süre içerisinde kulübe alt yapıda bir çok kupa kazandırırken üç yıllık A Takım serüveninde ilk sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmışsa da ikinci yıl işini şansa bırakmayarak nağmalup şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselmişti. Bu  yıl 1. Amatör küme de şampiyonluk parolası ile sezonu açan ve hedefine ulaşmak için sadece bir maçı kalmış olan Şirintepespor da Genç Başkan İstanbul da özellikle de Bahçelievler Bölgesinde ikamet eden hemşerilerini bu maçta kendilerine destek olmaya davet ediyor. 

Hafta sonu oynanacak maçla ilgili görüşlerini aldığımız Av. Ferhat Hasan Karagöz; “Maçın önemini ve değerini biliyoruz, iyi bir oyuncu grubuna ve iyi bir teknik ekibe sahibiz. Sezon başından bugüne dek sakatlık, kart cezaları, penaltılardan yararlanmayış gibi pek çok olumsuzluk yaşamış olsakda gerek oyuncularımızın gerek teknik ekibimizin gerekse de sağlık ekibimizin özverisi ile nihayet ligin son maçına lider olarak çıkıyoruz. Ben tüm ekibime oyuncu kardeşlerime yöneticilerime geçmişte olduğu gibi yine güveniyorum ve inanıyorum. Özellikle maçın oynanacağı bölgede ikamet eden  kıymetli hemşerilerimizden ligimizin bu son maçında bizleri yalnız bırakmamalarını, yanımızda olmalarını istiyorum. Bugüne dek özellikle iç saha maçlarımızda hiç yalnız kalmadık, ben bu desteğin dahası ise bu sevgi gösterisinin son maçımızda  deplasman sahasında da artarak devam edeceğini düşünüyorum. Şimdiden o gün şahsen gelemese dahi gönlü bizimle olacak olan, uzaktan ya da yakından kalbi ile biz destekleyecek olan tüm hemşerimize, taraftarlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek hemşerimizi bu finale davet etti. 

Biz de Haber29 Ailesi olarak gerek hemşerimiz Av. Ferhat Hasan Karagöz ve Yönetimine gerekse de tüm Şirintepespor Camiasına Şampiyonluk Yolunda çıkılacak bu son maçta başarılar diliyoruz  ve Hemşerilerimizi pazar günü Kocasinan Sahasında Genç Başkanın Davetine İcabet Etmeye Davet Ediyoruz.

İst Ünyespor -Şirintepespor maçı 28 Ocak Pazar saat 12.30 da Bahçelievler Kocasinan sahasında oynanacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52