banner333

banner309

Murat Akın TFF Ve Kulüplere Seslendi

1954 Kelkit Belediyespor onursal başkanı son süreçle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüplere seslendi.

Spor 21.03.2020, 19:07
Murat Akın TFF Ve Kulüplere Seslendi
banner400

Bu sezon bu korona virüs nedeni ile öncellikle sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, millet vekillerimize ve TFF başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Küresel Salgının spor camiasına nüksetmesinin önüne geçebilmek adına  Böyle bir karar alarak sporcularımıza da hastalığın ve virüsün bulaşacağını düşünerek spora ve sporcularımıza vermiş oldukları değerden dolayı ve de Ligleri tatil ettikleri için kulübümüz, sporcularımız, taraftarlarımız ve yönetimimiz olarak minnettarız.

Ayrıca bu gibi felaketlerin bir daha yaşanmaması dileği ile Türk halkına ve de dünyaya geçmiş olsun dileklerimi suna,r Mevla dan ivedi şekilde şafi ismi ile hastalarımıza deva ölenlerimize rahmet dileriz.  Böyle günlerde tek yürek olan Türk halkını da duyarlılığı nedeni ile kutluyorum. Bu illetin bir an önce bertaraf edilmesini ve tüm Türk İslam aleminin Miraç kandilini kutlar nicelerine erişmeyi Mevladan dilerim.

TFF  Federasyonu ve futbol kulüpleri bu sezon için kim birinci Lider ise onu şampiyon ilan edip küme düşmeyi iptal etmesi ve ilk 10 sırada olanlara da play off oynatmasını temenni ediyoruz.

Belki bizim takım Lider  olacaktı. Şu Tarih itibari ile belki başkası belki bizim takım 2,3,4,5,6 veya  başka bir yerde  olabilirdi.

Süper Ligde Trabzonspor Lider kaldı ki Galatasaray Lider olabilirdi. Beşiktaş olabilirdi. Fenerbahçe, Sivas spor veya başak şehir veya başka bir futbol takımımız bu bilinçli yapılan bir şey degil.  Alınacak bu karara her kulüp ve yöneticilerin saygı duyması gerekir.

Bu yılın bir ayrıcalığı olmalı iş dünyasında ekonomide her birimde kiracılarımızı idare etmeli çalışanlarımıza yardımcı olmalı aylıklı işçi memurlarımıza gücümüz yettiğince sahip çıkmalı yaşlı kimsesiz insanlara özellikle çocuklara sahip çıkmalıyız. Kaldı ki zaten şimdiki devlet büyüklerimiz bu konuda çok duyarlı ancak şahsım ve Ariana Group adına ne gerekiyorsa yapacağımızı taahhüt ederim.

Saygı ve sevgilerimle

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11