banner333

banner309

Kurukafalar Sezona Hazır !

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bayburt Grup İl Özel İdarespor'un ateşli taraftar grubu Kuru Kafalar yeni sezon şampiyonluğa kenetlenmiş durumda

Spor 20.08.2013, 14:43
Kurukafalar Sezona Hazır !
banner400
Geçtiğimiz sezon kaçırdığı şampiyonluğu bu sene şansa bırakmak istemeyen Bayburt Grup il Özel İdarespor yaptığı flaş transferlerle profosyonel lig hasretini sona erdirmek istiyor. İç saha ve deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Kurukafalar Taraftar Grubu yeni sezon öncesi şehri şampiyonluk havasına sokmuş durumdalar.

Şehir içersine lokallerini açan Kurukafalar Traaftar Grubu'nda Başkan Mustafa Akbaş;" Yıllardır profosyenel lig hasreti çekiyoruz. Bayburt şehri futbol kültürü olan bir şehir. Amatör ligde olmasına karşın iç saha ve deplasmanda tribünlerimiz full dolu oluyor. Kurukafalar grubu olarak bu sezon takımımıza her zamankinden daha çok destek olacağız. Kombinelerimizi aldık. Sayımızı arttırdık, Bayburtspor'un 12. adam'dan yana endişesi olmasın. Kurukafalar Grubu bunu en iyi şekilde yapacaktır. Grup'daki arkadaşlarıma öz verisinden ötürü teşekkür ediyor, bizleri ziyaret eden Haber 29 Gazetesi Genel Koordinatörü kadim dostum Serkan Kaya ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerime muahbbetlerimi sunuyorum. Gümüşhanespor'a bir parantez açacak olursam şampiyonluğuna çok sevindik 2. Lig'de başarılar dileriz. İnşallah Bayburtumuzda bu sene profosyonel lig hasretini dindirecektir. Bunun için Kurukafalar elinden geleni yapacaktır " dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46