banner333

banner309

Kemalettin Aydın’dan Tüm Spor Dallarına Tam Destek

Geçmişte Gümüşhanespor kulübünde yöneticilik yapan ve sporun içinden gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhaneli hemşehrilerine müjde verdi.

Spor 16.06.2014, 09:13 16.06.2014, 09:17
Kemalettin Aydın’dan Tüm Spor Dallarına Tam Destek
banner400
 Geçmişte Gümüşhanespor kulübünde yöneticilik yapan ve sporun içinden gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhaneli hemşehrilerine müjde verdi. “ Şehrimizdeki tüm spor dallarını sonuna kadar destekleyeceğiz” diyen Aydın, yeni yapılan yüzme havuzunun da sene sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “ Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Gümüşhane’de bulunan tüm spor kulüplerine ve spor dallarına geçmişte olduğu gibi bugün de destek vermeye devam ediyoruz. Gümüşhaneli evlatlarımızın gelişmesinde eğitimin ve sporun önemini her zaman ön planda tuttuk. İlimizin güzide kulübü Gümüşhanespor futbol takımı ve dört yıldır birinci, voleybol ligindeki tüm büyük kulüpleri Torul’da dize getiren Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol takımına ilaveten BAL ligine çıkan Torulspor futbol takımımızı da tebrik ediyorum. Bu kulüplerimize her anlamda destek vermeye devam edeceğiz.

“Kimse endişe etmesin kulüplerimizin tüm sorunlarını tek tek biliyor ve çözüyoruz” diyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tüm ilçelerimizin spor salonları ve futbol sahaları tamamlanıyor.  Kelkit spor salonu, Şiran, Kürtün ve merkez suni çim futbol sahaları hizmete alındı. Kürtün spor salonunu hizmete hazır, Kelkit futbol sahası,  Şiran ve Köse spor salonları da tamamlanıyor.
Ayrıca merkez yüzme havuzunun inşaatı hızla yükseldi ve ihalesi yapılan merkez gençlik merkezinin temeli de yakında atılacak. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne yapsak azdır mantığı ile bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetlerimizin tüm gençlik ve spor bakanlarına, Sayın Çağatay Kılıç'a ve millet ve ülke sevdalısı sayın başbakanımıza teşekkür ediyorum.
 
GÜMÜŞHANE’MİZLE GURUR DUYACAK YATIRIMLARI GERÇEKLEŞTİRDİK
AK Parti iktidarı döneminde Gümüşhane’ye yatırımların hız kazandığını kaydeden Aydın” 5 Trilyona mal olan yüzme havuzumuz yılsonuna kadar hizmete girecek. İl müdürlüğüyle görüştük ödenek konusunda destek verip tüm sporcuları katıldıkları yarışmalarda destekleyeceğiz. Bölgeyi bizzat yerinde inceledim ve şunu açıklıkla ifade etmek istiyorum ki yapılan yatırımlarla ve Gümüşhane’mizle gurur duydum. Bu yatırımların güzel şehrimiz için anlamı çok çok büyük inşallah önümüzdeki dönemde de Gümüşhane’mize hizmet edip şehrimizi bölgede öne çıkan bir marka kente dönüştüreceğiz” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48