banner333

banner309

Kelkit Gelişim Spor Şampiyonluğa Doymuyor

Kelkit Gelişim Spor Kulübü tüm zorluklara ve köklü rakiplere rağmen tüm kupalara ambargo koyuyor.

Spor 18.03.2023, 13:08
Kelkit Gelişim Spor Şampiyonluğa Doymuyor
banner400

Kelkit Gelişim Spor Kulübü tüm zorluklara ve köklü rakiplere rağmen tüm kupalara ambargo koyuyor.

Beş ay gibi kısa bir süre önce kurulan ve ilk defa resmi müsabakalara katılan Kelkit Gelişim Spor Kulübü ikinci şampiyonluğunu da ilan etti.

En son Gümüşhane Amatör Lig U14 kategorisinde Şampiyon olan Kelkit Gelişim Spor, salı günü Kelkit İlçe Stadında karşılaştığı Kelkit Gücü U18 takımını 3-1 mağlup ederek bu yıl ikinci defa şampiyon oldu.

BU BAŞARININ SIRRI NE?

Bilindiği üzere Kelkit Gelişim Spor, Kelkit’in yetiştirmiş olduğu eski futbolcu Ferdi Şahin tarafından kuruldu ve köklü takımları geride bırakarak büyük başarılara imza atmaya başladı. Takımın hem başkanı hem hocası olan Ferdi hocaya, kendini spora ve gençlere adamış birkaç arkadaşı gönüllü olarak yardım etmektedir. Kısa sürede halkın taktirini toplayan ve dikkatleri üzerine çeken Kelkit Gelişim Spor, Kelkitli iş adamlarının destekleriyle “Ben de varım, ben de şampiyon olabilirim…” diyerek yola çıktı. Herhangi bir ciddi ve resmi geliri olmayan bu takımın başarısı yıllardan beri spora emek vermiş birçok spor adamı ve taraftarı hayretler içerisinde bırakıyor. Maçları takip eden spor camiası, “Bu çocuklar, kıt imkânlarla destanlar yazıyor. Bu başarı büyük kulüplere örnek olmalı. Büyük paralar harcanmasına rağmen zar zor ayakta kalan büyük takımlara rağmen, Kelkit Gelişim Sporun gençleri neredeyse her kategoride şampiyon olacaklar. Bu başarı fark edilmeli ve bu gençlerin elinden mutlaka tutulmalıdır. Bu durumun bırakın Türkiye’yi, belki de dünyada bir örneği yoktur.” diyerek şampiyon takımın hoca ve futbolcularını tebrik ediyorlar.

Kelkit Gelişim Spor Kulübü, Gümüşhane Amatör Kümede 7 Kategori de müsabakalara katılmaktadır. Takım futbolcuları; U14 ve U18’de namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Ayrıca U17 de 2. Olan takım; devam eden U15 liginde geçen hafta Torul deplasmanında Torul Sporu 8-2 mağlup etti. Bundan başka, U13 ise 25 Mart’ta, U12 ve U11 ise Mayıs ayında başlayacaktır. Kelkit Gelişim Sporun bu kategorilerde de şampiyon olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

TEK EKSİK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN SPONSORLUK

Görüştüğümüz birçok vatandaşımız:” Kendini spora ve başarıya adamış bu takım için, spora gönül vermiş herkes ve tüm resmi kurumlar taşın altına elini koymalıdır. Bu çocuklar mutlak suretle desteklenmelidir. Bu azim ve bu inanmışlık tüm takımlara örnek olmalıdır. Bu çocuklar bizim yarınlarımızdır. Başta Ferdi hocamızı, gönüllü arkadaşlarını ve koca yürekli futbolcularını kutluyor, bugüne kadar takıma destek olan tüm iş adamlarımıza çocuklarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu büyük başarı ve bu çocukların büyük hayalleri yarım kalmamalıdır. Çocukların Türkiye Şampiyonasına katılabilmeleri için tüm ilgili resmi kurumlar, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve spora gönül vermiş memleket sevdalısı iş adamlarımız bu çocuklarımıza destek olmalıdır.” diyerek başarı ve şampiyonluk temennilerinde bulunmaktadırlar.

Bizler de Kelkit Gelişim Spor ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52