banner333

banner309

Karaköse: Gümüşhanespor'u Bu Ligde Tutacağız

Karaköse, “Fikstür olarak rakiplerimize oranla avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Gümüşhanespor’u bu ligde tutacağız. " dedi.

Spor 04.06.2020, 11:51
Karaköse: Gümüşhanespor'u Bu Ligde Tutacağız
banner400

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Halim Karaköse, “Fikstür olarak rakiplerimize oranla avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Gümüşhanespor’u bu ligde tutacağız. Buna inancımız tam” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ateş hattında yer alan Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Halim Karaköse, takımın ligde kalacağına inancının tam olduğunu söyledi. Pozisyon olarak sıkıntılı bir durumda olduklarının gerçek olduğunu belirten Karaköse, “Ayrıca kulübün içinde bulunduğu sıkıntılar herkes tarafından bilinmekte. Ancak mevcut olan bu duruma rağmen oyuncularımın ve ekibimin özverili çalışma isteklerine güveniyorum. Fikstür olarak rakiplerimize oranla avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Gümüşhanespor’u bu ligde tutacağız. Buna inancımız tam” dedi.

Futbolcularının durumlarının iyi olduğunu ve eksiksiz bir şekilde toplu antrenmanlara başlayacaklarını da kaydeden Karaköse, sözlerini şöyle noktaladı; “Maçların Temmuz ayında oynanması oyuncuları zorlayacak bir durum. O mevsimde sıcaklıkların yüksek seviyede seyretmesi, bulunduğumuz ligin şartlarında maçların oynanacağı saatlerin zorluğu bizim endişe duyduğumuz noktalar. Koronavirüs riski de ayrı bir muamma. Bunlarla ilgili sıkıntılar yaşanmaması için TFF'nin ciddi önlemler alması ve çok iyi planlama yapması gerekiyor.”

 

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09