banner333

banner309

İstifa Eden Kulüp Başkanına Gümüşhanespor Çağrısı!

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 17.03.2024, 15:36
İstifa Eden Kulüp Başkanına Gümüşhanespor Çağrısı!
banner400

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından flaş bir gelişme yaşandı. Kocaelispor taraftarı Koyun'u, Gümüşhanespor'a başkanlık yapmaya davet etti. 

Trendyol 1.Lig’de zirve yarışından her geçen hafta uzaklaşan ve Süper Lig yolunda hedeflerini zora sokan Kocaelispor’da, kulüp başkanı Gümüşhaneli hemşerimiz Engin Koyun, Kocaelispor taraftarları tarafından istifaya çağrıldı. Hodri Meydan isimli taraftar grubunun yaptığı “Acil koltuğu bırak” çağrısı üzerine kulüp başkanı Engin Koyun kararını verdi. Ankara deplasmanından dönen kulüp başkanı Engin Koyun daha önce de dile getirilen istifa çağrısı üzerine “Görevi bırakıyorum” diyerek istifa ettiğini açıkladı. 

Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından altıncı haftada da galibiyet sevinci yaşayamayan taraftarlar, başkan Koyun'a tepki gösterdi. Maçın ardından tribünlerden ‘Başkan olsana, başkan olsana,  Gümüşhane’ye başkan olsana’ sloganları atıldı. 2-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrılınan maçın akabinde Hodri Meydan taraftar grubu başkan Engin Koyun'u hedef alarak çok sert bir açıklama yayınladı. Gümüşhaneli hemşerimiz Engin Koyun ise “Bırakıyorum” diyerek taraftarın istifa çağrısını kabul etti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde, taraftarın tepkisi üzerine önce Gümüşhaneli teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılırken, Mustafa Gürsel ile yola devam edilmişti. Başkan Engin Koyun'un istifasının ardından ise mevcut başkan vekili Recep Durul ile sezon sonuna kadar devam edileceği öğrenildi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49