banner333

banner309

Hemşehrimiz Şeref Tok Sezona Damga Vurdu

Türk Voleybolunun Altyapılarda en kariyerli ve en başarılı Antrenörü olan hemşerimiz Şeref TOK, geçtiğimiz sezona da damgasını vurdu.

Spor 14.07.2023, 22:48 17.07.2023, 18:39
Hemşehrimiz Şeref Tok Sezona Damga Vurdu
banner400

Türk Voleybolunun Altyapılarda en kariyerli ve en başarılı Antrenörü olan hemşerimiz Şeref TOK, geçtiğimiz sezona da damgasını vurdu.

Kariyerinde; Türk Voleybol Milli Takımı, Beşiktaş JK ve İBB SPOR gibi büyük kulüpler olan TOK, Erkek Voleybol Milli Takımlarına ve Erkek Voleyboluna en çok Sporcu yetiştiren Antrenör konumunda. Bu sezonda kendi yetiştirdiği Altı Sporcusunu Milli Takımlara veren ve İBB SPOR A Takımı kadrosunda olan her Voleybolcunun kendi yetiştirdiği Sporcular olması hemşerimiz için ayrı bir gurur kaynağı.

Çalıştığı büyük kulüplerle Türk Milli Takımlarına, Türk Voleyboluna, A Takımlara sayısız sporcu yetiştiren hemşerimiz Şeref TOK, aldığı başarılarla da kendinden söz ettiriyor. Başarıları arasında Dünya Şampiyonluğu, Balkan Dereceleri, Çok sayıda Türkiye Şampiyonlukları ve dereceleri, Onlarca İstanbul Şampiyonluğu bulunan TOK, bu sezona da başarılarıyla damgasını vurdu. Bu sezonda da çalıştırdığı takımlarla, Kulüpler Genç Erkeklerde İstanbul Şampiyonu – Türkiye İkincisi, Kulüpler Yıldız Erkeklerde İstanbul Şampiyonu – Türkiye Üçüncüsü, Okulsporları Genç Erkeklerde İstanbul İkincisi – Türkiye Üçüncüsü ve Kulüpler Minik Erkekler de İstanbul Şampiyonluğu yaşadı.

İBB SPOR Erkek Voleybol Takımları Altyapı Sorumlusu da olan Hemşerimiz Şeref TOK’ u, Türk Milli Takımlarına yetiştirdiği sporcular, Türk Voleyboluna katkılarından ve yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederiz.  

Yorumlar (2)
S.B.G.T 11 ay önce
Şeref TOK hocam gerçekten dünyalara bedel biri
Sebahattin venedik 10 ay önce
Değerli sporcu ve hocamız şeref toku tebrik ,eder başarılarının devamını diliyorum, bir hemşehri olarak gurur duyuyorum
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06