banner333

banner309

Hakem Böyle Olmasını İstedi: 2-3

İstanbul 2.Amatör 1.Grupta mücadele veren çiçeği burnunda takımımız Bahçelievler Gümüşhanespor,ilginç bir müsabaka sonrası kendi evinde Çeltikköy'e 3-2 mağlup oldu.

Spor 22.04.2013, 17:10
Hakem Böyle Olmasını İstedi: 2-3
banner400

Maça hızlı başlayan kırmızı beyazlılar 22.dakikada penaltı atışıkazandı,penaltıyı gole çeviremeyen Anıl Bahçelievler Gümüşhane'yiöne geçirme fırsatını geri tepti.Maçın 27.dakikasında gelişen Çeltikköyatağında hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi ve Çeltikköy bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.Hakemin bu alakasız penaltı kararı kenar yönetiminin ve maçı izlemeye gelen taraftarların tepkisini çekti.Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda üstün olan taraf Bahçelievler Gümüşhanespor olmasına rağmen final vuruşları gelmiyor,Çeltikköy yakaladığı kontraataklarla65.dakikada önce skoru 2-0'a 70.dakikada ise 3-0 taşıyordu.Maçı bırakmayan Bahçelievler Gümüşhanespor Hüsemettin'in yaklaşık 35 metreden attığı süper golle farkı bire indiriyor,oyuna ağırlığını iyice koyuyordu.Baskılar sonuç getiriyor ve penaltıyı kaçıran Anıl sahneye çıkarak farkı bire indiren golü kaydediyordu.

İşte bu dakikadan sonra anarmal bir yönetim gösteren maçın orta hakemi gereksiz düdüklerle atağa kalkan kırmızı beyazlılara beraberlik şansı vermiyordu. Maçta çok sert bir oyun ortaya koyan Çeltikköy 2 kırmızı kart ile cezalandırılarak sahada 9 kişi kalıyordu.

Maçın uzatma anlarında kazanılan serbest vuruşta golü ofsayt gerekçesi ile kabul etmeyen orta hakem bu ilginç maçta Bahçelievler Gümüşhanespor'un sahadan puansız ayrılmasında baş rolü oynadı.

Maçın bitiminin ardından golün iptal edilmesi ile itirazlarını sürdüren Bahçelievler Gümüşhanespor'lu Fatih Mete,Resul ve Anıl kırmızı kart gördüler.

Futbol adına bütün ilginçliklerin yaşandığı 4.haftayı temsilcimiz puansız kapatırken, Atom Karıncalar taraftar grubu başkanı Ömer Sunay ve taraftalar maç sonu takımı alkışlayarak oynanan oyundan ve mücadeleden memnun olduklarını gösterdiler.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03