banner333

banner309

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Eroğlu: Başladığımız İşi Bitiririz

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, kulübün zor günlerden geçtiği bu dönemde görevine devam edeceğini açıkladı.

Spor 08.05.2020, 12:55 08.05.2020, 12:42
Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Eroğlu: Başladığımız İşi Bitiririz
banner400

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, liglerin başlamasıyla birlikte kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, yaptığı açıklamada kırmızı beyazlı takımda kulüp başkanlığını görevinin başında olduğunu söyledi. 

COVID-19 tedbirleri kapsamında liglere ara verildiği, TFF tarafından alınan kararla liglerin tekrar başlayacağını hatırlatan kırmızı beyazlı ekibin kulüp başkanı Eroğlu, “Tüm şehrin beklentilerinin farkındayım. Maalesef sezon başın beri, şehre ve kulübe yakışmayan olaylar yaşandı. Bu olayların tekrar yaşanmamasını umut ediyorum. Yaşanan bu olaylarla şehrin isminin olumsuz anılmasına sebep oldu,  hiç hoş değildi. Gümüşhanespor’a kulüp başkanı olmak için illa Gümüşhane’de doğmaya gerek yok. Sezon içerisinde bize bir göre verildi ve biz başladığımız her işi bitiririz, babamızdan böyle gördük” diye konuştu.

‘Umudumuz Var’
Herkes gibi kendisinin de takımın ligde kalmasını istediğini belirten Başkan Eroğlu, “Bizim inancımız ve umudumuz var. Futbol sahada kazanılan bir oyun, henüz hiçbir şey bitmemiş değil. Önümüzde 35 günlük bir süre var. İyi bir hazırlık süreci geçirerek, kalan haftalardan başarılı sonuçlar almak istiyoruz” dedi. Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Eroğlu, kırmızı beyazlı ekibi hakkettiği yerine getirmek için tüm çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, taraftarların sürprizlere hazırlıkları olması gerektiğini sözlerine ekledi.

‘Kendi Yönetimimi Oluşturmak İstiyorum’
Başkan Eroğlu, “Göreve geldiğimde zaten bir yönetim vardı. Görevime kendi seçeceğim bir yönetimle devam etmek istiyorum. Bununla ilgili adımlarım oldu, birkaç kişi ile görüşme şansı yakaladım. Sevdiğimiz insanlarla ve şehrinde kabul edeceği yönetici arkadaşlarımızla mesai harcamak istiyorum. Amacımız Gümüşhane’yi hakkettiği yere getirmek olacaktır. Yarım kalan işler ve kaldırılması gereken bir enkaz var” diye konuştu.

‘İlk Hedefimiz Transfer Yasağını Kaldırmak Olacak’
Gümüşhanespor’un şeffaf, kurumsal, ve profesyonel bir yönetime ihtiyacı olduğunu savunan Başkan Eroğlu, “Şehirle bütünleşmeliyiz. Gümüşhanespor’da görev alacak, yönetici olacak ve çalışan tüm ekip şehir tarafından kabul edilmelidir. Çünkü burası bir dernek ve bir şehir takımıdır. İnsanların takımlarına gönülden bağı var. Bunun farkındayım. İlk göreve geldiğimde, çok fazla tanıdığım yoktu. Bu durumun acemiliğini çektim. Artık önümüze bakıp, futbolu bilen, yöneticilik tecrübesi olan arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. Herkesin fikrini saygı duyacağız” dedi.

‘Şehrin Tekrar Uyanması Gerekiyor’
İyi bir yönetim anlayışla sportif başarının tekrar geleceğine inandığını söyleyen Başkan Eroğlu, Gümüşhanespor’un tekrar uyanacağına ve eski başarılı günlerine döndürmek için somut adımların atacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyleyerek, tek isteğinin şehrin gerçek anlamda desteğini hissetmek olduğunun altını çizerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38