banner333

banner309

Gümüşhanespor Gözünü Kararttı

Kırmızı-Beyazlılar, üst üste oynayacağı iki deplasman maçından zaferle ayrılmak istiyor.

Spor 06.02.2013, 13:27
Gümüşhanespor Gözünü Kararttı
banner400

  Ligde ikinci yarıda oynadığı ilk üç maçından da beraberlikle ayrılan Gümüşhanespor, gözünü deplasmanda üst üste oynayacağı Yozgatspor ve Çorum Belediyespor karşılaşmalarına çevirdi. Üst üste oynayacağı bu iki deplasman maçından zaferle ayrılmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Yavuz İncedal, yukarlarda sağlam yer edinme adına bu iki maçlarını da kazanmaları gerektiğini söyledi.



DERS ALACAĞIZ

İkinci yarının ilk 3 haftasında galibiyet elde edemediklerini hatırlatan İncedal, “Bu 3 maçımızdan çıkaracağımız dersler var. En büyük eksikliğimizde konsantrasyon. Sonuç ve skor ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar bu konsantrasyonu hep sağlamak gerekiyor. Özellikle son Maltepespor maçında bu olumsuzluğu yaşadık ve farklı kazanmamız gereken maçtan beraberlikle yetinerek ayrılmak zorunda kaldık” dedi.



KOLAY MAÇ YOK

“Lig öyle bir hal aldı ki ligin en altında bulunan takımlar ligin üzerindeki takımları yenebiliyor” diyen başarılı teknik adam, “Bu haftaki sonuçlara baktığımızda bu tür sonuçlar alındı. İkinci devrenin zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü kolay maç yok. Her takım her takımı yenebiliyor. Dilerim az hata yapan takımlardan biri oluruz. Yukarlardan kopmayız” diye konuştu. Özellikle son iki maçlarında Erzurum Büyükşehir Belediye ve Maltepespor karşılaşmalarında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydeden İncedal sözlerini şöyle noktaladı:



ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

“Bu iki maçta da çok pozisyona girdik ama fırsatları değerlendiremedik. Normal şartlarda bu iki maçı da farklı kazanmamız gerekirdi. Ama beraberlikle ayrıldık. Artık bu maçlar geride kaldı. Şimdi önümüze bakıyoruz. Önce Yozgatspor ardından da Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Yukarlarda sağlam yer edinmek istiyorsak bu iki maçı da kazanmalıyız. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27