banner333

banner309

Gözünüz Aydın: Güle Güle Futbol

Ariana Grup yönetim kurulu başkanı ve 1954 Kelkit Belediyespor onursal başkanı Murat Akın, Günümüz futbolu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 31.05.2020, 10:00 31.05.2020, 15:33
Gözünüz Aydın: Güle Güle Futbol
banner400

Murat Akın yaptığı açıklamada;"Süper ligdeki kulüplerin Rezerv lig kurmak istemesi size çok garip gelmesin. En baştan  beri feveran etmemim bir sebebi vardı. Korona virüs nedeni ile Ligler tescil edilsin dedik, hayır devam edecek dendi. Küme düşme kaldırılsın dedik, yine  hayır dendi. Playoff ilk on takım oynasın dedik, yine olmaz dendi. Lig bu sıralama ile tescil edilsin dedik yok olmaz dendi. Birinci ile ikinci ,üçüncü ile dördüncü maç yapsın şampiyon ve sıralama belli olsun dedik. Sürekli  yok yok yok olmaz dendi.

Kendini bilmez bir kaç kişi kesinlikle bu lig oynansın dedi. Baktığımızda ligden düşebilecek veya hiç bir iddası olmayan takımlar feryadı figan edip, ligler oynatılsın diyor. Benim açıklama yapmamın neden niçin oldugunu bilmeden inadına ters cevap verenlere sözüm;” Gözünüz Aydın alın size Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ı artık kendi sahanızda izleyebilirsiniz. Hem Süper ligde hemde 3.liglerde artık izleyin size kolay gele...Daha önce Süper liglerin Paf takımları,A2 ve U21 takımları kurulmuştu. Amaç yukardan aşagıya futbolcu vermekti. Kısacası Süper ligde sakat olan veya forma şansı bulamayanlar oynatmak maksadı ile kurulmuştu.

Şimdi de bizler gibi Süper Lige çıkmak isteyenlere engel olmak amacı ile bizim birer takımımız daha olsun. 3.Ligde başlayıp, 1.Lige yükselsin ve orda kalsın, Süper lige çıkmasın ve bizlere set kurmuş olacaklar. Yani spora gönül vermiş ve para yatırmış kendi aile takımları yapılmış takımları sekteye ugratmak maddi olarak bitirmek ayrıca 3.ligde 3 gurup varken 4 gurupa çıkarmak, 2.lige yükselecek takım nasıl, hangi şartlarda belli olacak?  Kimler bu oyunun içinde olacak? Kimler olmayacak? Birde örnek 1954 Kelkit Belediyespor ile Osmaniyespor şampiyonluk için çabalarken, kritik dönemde Beşiktaş veya Trabzonspor’un  1954 Kelkit Belediyespor ile maçı var. Süper ligdeki futbolcularından birinin oynadığını düşünebiliyor musunuz? Nasıl olacak zaten maddi sıkıntısı ve sporcu gücü az olan bir takım dünya devlerinden gelmiş bir oyuncuyu görmek ? (bizim takım için kim gelirse gelsin o başka benim Ademim,Ceyhunum,Enesim,Hüseyinim,Salihim,Alpaslanım,Tufanım,Tayfunum,Ensarım, Hamzam var varda var) Ancak ister istemez her takımı etkileyecek. Alt yapıyı güçlendirip tesisler yapıp acilen futbolcu yetiştirelim derdi olmayan bir zihniyet var. Milyonlar yatırıp amatörde, BAL liginde kalan milyonlarca para harcayıp 3.ligde başarılı olamayan onlarca takım var. Bu kişi veya kuruluşların suçu ne futbolu sevmekmi? Neden set koyuyorsun ?neden barikat kuruyorsun? neden ket vuruyorsun? yapmayın etmeyin. Bu arada birileri var demiştik, Evet var. İnsan hayatını hiçe sayan bu zihniyetten bir şey beklenmez. Sadece şunu söyleyeyim bu gidişle hiç bir kimse  ne takımına ne başka takımlara 1 Lira harcamaz.size kolay gele...Çok sıkıntılı geçen bu dönemde maçlara gitmek için varını yoğunu ortaya koyan borç batagı içinde olan takımlara destek yerine köstek olmak.. Bırakın futbolcunun parasını ödemeyide futbolcuların yiyecek içecegini kendi cebinden karşılayan yönetime destek çıkın destek....
Sadece bu bizim gibi 3.lig takımlarını ilgilendiriyor artık uyanın kaç tane takım ligden çekildi. Sizde aynı duruma düşmeyin” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48