banner333

banner309

Futbol Islak Bir Aşktır!

Amatör de olsa futbol taraftarının renklerine olan aşkı sınır tanımıyor. Hiçbir beklentileri olmamasına rağmen takımlarının deplasmanlarda dahi yalnız bırakmıyorlar.

Spor 02.02.2013, 22:52 05.10.2013, 15:13
Futbol Islak Bir Aşktır!
banner400
İst.Gümüşhanesporun maçlarını oynadığı  Mehdi Sancak Stadına haftasonları yolunuz düşerse, orda yağmur, kar, çamur demeden, takımlarını destekleyen az sayıda vefalı, cefakar aynı zamanda ıslak ve üşümüş taraftarlar görebilirsiniz. Onlara sorduğumuzda, bu hallerinden pek şikayetçi görünmeseler de hani, ufak bir kapalı tribünümüz olsa hiç de fena olmayacak havasındalar.


Anlaşılıyor ki bu stadın sorumlulularına yapılacak çok iş düşüyor.


Amatör stadların kaderi bu olmamalı diye içimizden geçiriyoruz. İlçe belediyeleri tarafından finanse edilen bu stadların güzelleştirilmesi ve standarlarının arttırılması vefalı ve cefakar taraftarlara bir nebze olsun bir rahatlatma sağlayacaktır.


Büyük takımların büyük paraları olduğu için taraftarlarına her türlü havada konfor sağlayabiliyorlar. bu da bize şunu düşündürüyor. Küçük takımların taraftarlarının aşkı küçük mü oluyor acaba. Oysa en kötü şartlarda bile takımını desteklemek için soğuk beton tribünlere koşup nalburdan aldıkları 2 metrekare muşamba ile yağmurdan korunmaya çalışan taraftarların futbol aşkı diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar daha büyük değil midir? Bu durumda ilçe belediyelere çokca iş düşüyor. Bu, sayıca küçük ama vefaca büyük taraftarlara küçük, kapalı, sıcak bir tribünü çokmu görüyorlar?



KAYNAK:WWW.BUULKEGAZETESI.COM

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46