banner333

banner309

Balaban’dan Teşekkür Ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon eski şube başkanı Nurettin Balaban, başkan yardımcısı Mahmut Nedim Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri Temel Sağlam, İbrahim Ümüzer ve Aydın Akçay Gümüşhane’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Spor 16.01.2016, 20:45 16.01.2016, 20:48
Balaban’dan Teşekkür Ziyareti
banner400
Eski yönetim kurulu üyesi ve Gümüşhane sorumlusu Sezgin Köprülü’nün de eşlik ettiği heyet, ilk olarak kısa bir süre önce elim bir trafik kazası sonrası ebedi hayata göç eden merhum Orhan Aydoğdu’nun kabrini, daha sora da eskiye dayanan dostlukları münasebetiyle Kuşakkaya Gazetesi kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Turan Tuğlu’yu ziyaret ettiler.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon eski şube başkanı ve beraberindeki  heyet daha sonra Gümüşhaneli antrenörler ile yemekte bir araya geldiler. 

Yemekten sonra üyelere kısa bir teşekkür konuşması yapan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon eski şube başkanı Nurettin Balaban “ Görev yaptığım süre içerisinde Gümüşhane’yi bir bütün olarak her zaman yanımda gördüm. Bizde Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere her zaman ve her konuda duyarlı ve öncelikli davranmaya özen gösterdik. Davet edildiğimiz tüm etkinliklerine koşarak gelip destek verdik.
Gümüşhanelilerin samimiyetini ve misafirperverliğini hiçbir zaman unutmamız söz konusu değildir. Gümüşhane’yi her zaman bir parçamız olarak gördük ve kabul ettik. Seçimler gelip geçer ama dostluklar bakidir ve öyle olmalıdır. Başkanlığım sürecinde bana göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu dostluğumuz ve birlikteliğimiz bundan sonraki süreçte de devam eder.” dedi.

Balaban’dan sonra söz alan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon eski şube başkan yardımcısı ve halen Türkiye Futbol Federasyonu eğitmenlerinden Mahmut Nedim Karadeniz ise yaptığı konuşmada “ Gümüşhane gerçekten şehrin girişinde yazıldığı gibi altın kalpli insanların olduğu bir şehir. Gümüşhane’ye gelince inanın huzur buluyorum. Gümüşhane’yi ve Gümüşhanelileri çok seviyorum. Her zaman Gümüşhanelerin yanında olmaya onlara sorumluluğumuz çerçevesinde yardımcı olmaya gayret ettim. Kendimi oldu bitti Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere yakın hissediyorum ve bu durumdan da fazlasıyla mutluyum. Dün olduğu gibi bundan sonra da Gümüşhanelilerin emrine amade olacağım” diye konuştu.
Daha sonra sırayla söz alan Gümüşhaneli antrenörler “ Genelde seçimi kaybedenler geriye bakmazlar. Ama siz aksine seçimi kaybetmenize rağmen bizleri unutmayarak bize ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gösterdiniz. Bu ahde vefanız bizi fazlasıyla mutlu etti. Başkanlığınız sürecinde biz Gümüşhaneli antrenörlere her zaman ayrıcalıklı yaklaştınız ve destek verdiniz. Bu konuda size ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyoruz.
Ziyaretinizden dolayı büyük mutluluk duyduk. İnşallah bu dayanışmamız ve dostluğumuz ilelebet devam eder.” diyerek heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Öte yandan Başkan Nurettin Balaban, aynı gün babaannesini kaybeden Tüfad üyesi Musa Ertekin’i arayarak heyet adına başsağlığı temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58