banner333

banner309

Ayvaz'dan destek çağrısı

Gümüşhane Voleybol il Temsilcisi Atilla Ayaz, Gümüşhane Torul Gençlerbirliği ve Şiran Akademispor için hemşerilerimizi destek olmaya davet etti.

Spor 15.07.2019, 12:39
Ayvaz'dan destek çağrısı
banner400

İlimizi voleybol sporunda başarılı bir şekilde temsil eden kulüplerimizden Gümüşhane Torul Gençlerbirliği ve Şiran Akademispor'da maddi sıkıntıların olduğu ve bu anlamda yeni sezon öncesi bu iki kulübümüzde geleceğe dair bir belirsizliğin ciddi bir boyuta ulaştığı öğrenildi.

Gümüşhane voleybol tarihinde ilk defa şuan ki ismiyle şehrimizi Efeler liginde başarılı bir şekilde mücadele ederek göğsümüzü kabartan, sportif başarılarının yanı sıra bünyesinde yetiştirdiği yetenekli birçok ismi Türk voleyboluna kazandıran Gümüşhane Torul Gençlerbirliği'nin yanı sıra, Türk Telekomspor'un voleybol branşını devralarak sahasında oynadığı tüm müsabakalarını dolu tribünler önünde oynayarak voleybol sporuna heyecan ve renk katan Şiran Akademispor takımlarımız eski parlak günlerine dönmek için destek bekliyor.

Gümüşhane Torul Gençlerbirliği ve Şiran Akademispor kulüpleri için destek çağrısı yapan Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atilla Ayvaz," Spor kulüplerimiz şehrimizin tanıtım unsurları ve markalarıdır. Bu nedenle ilimizin en üst düzey yetkilileri olan Sayın Valimizin, Sayın Milletvekillerimizin ve Sayın Şiran ve Gümüşhane Belediye Başkanlarımızın ve en önemlisi iş adamlarımızın bu iki kulübümüz için gereken desteği sağlamalarını ümit ediyoruz." diye konuştu.

​Şehirleri marka kent yapabilen parametrelerden ve etkenlerden biri de Türkiye’de o şehirlerin spor kulüpleridir diyerek sözlerini sürdüren Ayvaz," Bizim marka değerimiz de, gözbebeğimiz de spor kulüplerimizdir. Bu anlamda Gümüşhane Torul Gençlerbirliği ve Şiran Akademispor kulüplerimiz  ciddi anlamda rol üstlenmektedir. Biz Gümüşhane olarak, voleybol sporumuza ve gençliğimize sahip çıkarak, bizi gittikleri her şehirde başarılı bir şekilde temsil ederek bizleri onurlandıran bu iki kulübümüze gereken desteği ve önemi esirgememeliyiz. Tüm şehir olarak sporun ruhuna uygun bir şekilde el ele ve gönül gönüle vererek, bu iki kulübümüzün içinde bulundukları mevcut sorunların etrafında toplanarak çözüm aramalıyız." dedi.

Gümüşhane’nin suyunu içen, ekmeğini yiyen ve bu ilde para kazanan özellikle de iş insanlarına da çağrıda bulunarak açıklamalarına son veren Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atilla Ayvaz," Bu iki kulübümüze bu zor günlerinde destek olsunlar. Bu takımı el birliğiyle sahiplenerek hak ettiği üst liglere taşıyalım." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59