banner333

banner309

Ünal Yılmaz, Milletvekilliği İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı

Kelkit ilçesinin bir önceki dönem Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, 28.dönem Milletvekilliği için AK Parti'ye müracaatını gerçekleştirdi.

Siyaset 16.03.2023, 23:57 17.03.2023, 00:09
Ünal Yılmaz, Milletvekilliği İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı
banner400

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesinde AK Parti kanadında hem Gümüşhane il başkanlığına hem de parti genel merkezine ayrı ayrı yapılan müracaatlar devam ediyor.

Kelkit ilçesinin bir önceki dönem Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da partisinin genel merkezine giderek aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti 22.dönem milletvekili merhum Temel Yılmaz’ın kardeşi olan Ünal Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aday adaylık müracaatı yaptığını kamuoyuna duyurdu.

Yılmaz açıklamasında şunları söyledi: “Zor, zahmetli mücadele dönemlerinde inancımızdan ve sadakatimizden ödün vermeden birlikte olduk. Kelkit halkının teveccühüyle sorumluluğu ağır görevler üstlendik ve yine sizlerin desteğiyle Allah’a şükürler olsun ki yüzümüzün akıyla çıktık. Gurbetteki gönül dostlarımız, dünyanın çeşitli ülkelerine dağılmış vefalı hemşehrilerimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Her adımımızda, her hamlemizde sizlerin sesine kulak verdik. Sözünüz, dileğiniz ve samimiyetiniz bize hep güç verdi. Günlük menfaatlerin, şahsi hesapların ve geçici hazların kıymet bulmadığı bir dava ve mücadele ahlakına teslim olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın vatanın her karışında kendini gösteren hizmetleri yolumuzun ışığı oldu. Onun hedef ve istikameti bizim şaşmaz rotamız olarak önümüzde duruyor. Şimdi de sizlerle yürümeyi arzu ettiğimiz güzel bir yolun daha başındayız. Baştan beri emeğiyle, mührüyle ve dahi duasıyla bu mücadele kervanını destekleyen kıymetli hemşehrilerimizin gönül sesine tabi olduk. Rahmetli Temel Yılmaz hocamızın sizlerle birlikte taşlarını döşediği bu yolda yürümeye azmettik. 14 Mayıs seçimlerinde kuruluşundan itibaren her kademesinde şerefle hizmet ettiğim Ak Parti’den milletvekili adaylığı için müracaat ettim. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Siz değerleri hemşehrilerimle bu yolda yürümek nasip olur inşallah.”
 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
Cengiz 13 ay önce
Allah yar ve yardımcısı olsun
Boş duran değil
Koşturan kazanır
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11