banner333

banner309

MHP Gümüşhane’de aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı 14 Mayıs tarihinde yapılacak 28.dönem milletvekilliği seçimde partilerine müracaat eden 8 aday adayı için tanıtım toplantısı düzenledi.

Siyaset 27.03.2023, 08:36 27.03.2023, 09:27
MHP Gümüşhane’de aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi
banner400

Gümüşhane Kültür Merkezinde yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, MHP 28. Dönem milletvekili aday adayları ile partililer katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Cumhur İttifakı’nın Gümüşhane’de sandıktan ezici bir üstünlükle çıkacağını söyleyerek 8 aday adayına başarılar diledi. 

“MHP’yi birinci parti yapmakta kararlıyız”

Konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e eleştirilerde bulunan İl Başkanı Kaya, “Allah izin verirse, Gümüşhane’de Cumhur İttifakı’nı ezici bir üstünlükle sandıktan çıkaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi’ni ise birinci parti yapmakta kararlıyız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kademesindeki değerli yöneticileri, beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolun sonunu İnşallah zaferle taçlandıracağız. Makam ve mevki pazarlıklarıyla masaya geri oturan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, söylediği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak? İnsanımızın yüzüne utanmadan sıkılmadan nasıl bakacaktır? Ortak aday anlayışı üzerinde uzlaşıp 24 saat geçmeden atılan imzayı inkâr edenler ilkesizliğin ta kendisidir. Bir yıl boyunca oturduğu eğri bacaklı masayı, kumar masası, şahsi hırsların masası, küçük hesaplar masası, noter masası, kuyruklu yalanlar masası diyerek önce devirip, sonra zoru göründe tekrar oturanlar riyakârlığın vücut bulmuş halleridir. Kazanamaz dediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na hangi yüzle bu milletten oy isteyecekler? Oysa Cumhur İttifakı’nın oluşumunda hiçbir koltuk sevdası, hiçbir pazarlık söz konusu olmamıştır” dedi. 

Konuşmasının son bölümünde aday adaylarına seslenen ve başarılar dileyen Kaya, “Sizlerin tarihi ve zorlu bir dönemde aday adayı olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Teşkilatlarım adına sizlerle gurur duyuyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Elbette Ülkücü Hareket’in tarihi geçmişini, kutlu mücadelesini anlatmak istesek kelimeler yetersiz kalır. Gururla hizmet ettiğimiz bu kutlu davamızı önümüzdeki seçimlerde zaferle taçlandıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin bu zorlu süreçte önü kesilmek isteniyor, ülkemizin iç ve dış oyunları bertaraf etmesi, son yıllarda edinilen kazanımlarımızın boşa çıkmaması için hepimize büyük iş düşmektedir. Sizlerin sadece aday adaylık sürecinde değil, 14 Mayıs’a kadar, Milliyetçi Hareket’in birer adayı gibi sorumluluğunuzu yerine getirecek irade ve kararlılıkta olduğunuzdan hiç şüphem yoktur” diye konuştu.

Başkan Kaya’nın konuşmasının ardından Milletvekili aday adayları, Akın Üstün, Birol Tuğlu, Ertürk Çimen, Musa Küçük, Nadim Aydın, Nuh Alpaslan Durdu, Serkan Alp ve Şevki Aşkın’ın özgeçmişleri okundu, kürsüye çıkan aday adayları kendilerini tanıtarak siyasi konuşmalar gerçekleştirdi. 

Tanıtım toplantısının son bölümünde hatıra fotoğrafı çekildi. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11