banner333

banner309

MHP Gümüşhane 14. İl Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Gümüşhane İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçe kongrelerinin ardından düzenlenen il başkanlığı kongresinde, mevcut başkan Mete Kaya yeniden başkanlığa seçildi.

Siyaset 25.09.2023, 08:44
MHP Gümüşhane 14. İl Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti
banner400

Gümüşhane Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongreye, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapılan kongrenin divan başkanlığını MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük üstlendi. Divan üyeliklerini ise MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi İdris Aydın, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, MHP eski İl Başkanı Nadim Aydın ve MHP Genel Merkez Avukatı Av. Murat Emre Güner üstlendi.

“Türk milleti, 31 Mart'taki yerel seçimlerde de gerekeni yapacaktır”

İl Başkanı Mete Kaya, kongrede yaptığı konuşmada, "Cumhur İttifakı'nın istikrarını bozmak, Cumhurbaşkanımızı devirmek ve ülkemizi bölmek için birçok girişimde bulunuldu. Vatanımızın düşmanları ve içerideki işbirlikçiler, iç ve dış medya baskısıyla karşı karşıya kaldık. Ancak Türk milleti, bu kirli hesapların üstesinden gelmeyi başardı. 31 Mart'taki yerel seçimlerde de gerekeni yapacağına inanıyorum" dedi.

“Hedefimiz güçlü yasama, kararlı yürütme ve uyumlu belediyeler”

Kaya, istikrar ve hizmet odaklı bir yönetimle uyumlu bir geleceğe ulaşmanın hedefleri olduğunu belirtti. "Hedefimiz güçlü bir yasama, kararlı bir yürütme ve uyumlu belediyeler oluşturmak. Milliyetçi Hareket Partisi, vatanımızın ve milletimizin haysiyetini koruma görevini kararlılıkla yerine getiriyor. Bizler Gümüşhane'de, partimizin ulvi amaçları doğrultusunda çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin güvencesidir ve Türk siyasetinin omurgasıdır" şeklinde konuştu.

“Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin son siperidir”

Türk milletinin ve Türkiye'nin hesaplaşmak zorunda olan karanlık çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi ile mücadelesi hakkında konuşan Kaya, "Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin son siperidir. Türk milletinin ruh köküdür ve Türklüğün teminatıdır. Bizler önümüzdeki yerel seçimlerde il ve ilçelerin tamamında başarı elde etmeyi hedefliyoruz. Partimizi ve Cumhur İttifakı'nı halkımıza iyi anlatarak gönüllerini kazanmalıyız. Birlik içinde olmalı, davamıza sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kongrede tek listeyle yapılan seçimler sonucunda İl Başkanlığı'na yeniden Mete Kaya seçilirken, yönetim kurulunda Abdulkadir Atalay, Abdullah Pezik, Barış Artun, Enver Şahin, Erdal Dal, Erdoğan Dalman, Fatih Sultan Mermer, Handan Çelik, İbrahim Gül, İlyas Ayvazoğlu, Kübra Altınok, Leyla Bostancı, Murat Beşiroğlu, Murat Ergin, Numan Çilenk, Saffat Kurtarmış, Sebahattin Şeker, Şuayip Akhan ve Şükrü İlhan yer aldı. Genel Merkez delegeleri ise Mete Kaya, Şahin Demir, Nuh Alpaslan Durdu, Mahin Şahin ve Çetin Rıza Tanış oldu.

Haber: Zeynep KAYA

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20