banner333

banner309

Mehmet Emin Erdoğdu basın toplantısı düzenledi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

Siyaset 05.10.2023, 14:47
Mehmet Emin Erdoğdu basın toplantısı düzenledi
banner400

Değerli Basın Mensupları,

7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde, geleneksel olarak düzenlediğimiz basın açıklamasını yapmak için buradayız. Katılımınız için teşekkür ederim.

AK Parti, 14 Ağustos 2001'de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı" ilkesiyle kuruldu. 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana milletimizin büyük destek ve teveccühünü kazanarak, Türkiye'nin her seçiminde başarılı olmuş bir siyasi harekettir. Partimiz, milletimizin güvenini boşa çıkarmamış, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma birçok alanda Türkiye'ye önemli eserler ve hizmetler sunmuştur.

AK Parti olarak 22 yıllık siyasi tarihimiz boyunca millete hizmet yolunda her günü ayrı bir azimle geçirdik. Türkiye'nin zorlu dönemlerinde de milletimizin yanında olmayı sürdürdük. 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 17 kez milletimize hizmet etmek üzere seçimlere gittik ve milletimizin desteğini her seferinde kazandık.

Bu başarıların arkasındaki en önemli faktörlerden biri de sürekli yenilenme kabiliyetimizdir. AK Parti, yenilendiği sürece güçlenen bir parti olmuştur.

Ancak, değişimi kabul etmeyen ve millete hizmet yerine kendi çıkarlarını önemseyen bazı siyasi aktörlerin tutumlarına da tanık oluyoruz. Diğer siyasi partilerin içinde yaşanan kargaşa ve kaos ortamları da kaygı vericidir. Bu süreçte yaşananlar, kişisel hırsların demokrasiyi geride bıraktığını göstermektedir.

Bizler, değişimi reddetmeyen ve milletimize hizmet etmek için her daim hazır olan AK Parti olarak, eski ve yeni kadrolar arasında ayrım yapmadan milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. 22 yıldır sürekli olarak yenilenen dinamik kadrolarımızla Türkiye'nin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmak için kararlıyız.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yenilikçi bir bakış açısıyla her zaman üreten ve gelişen bir misyon ortaya koyuyoruz.

Bu kongre süreci de bu yaklaşıma hizmet edecektir. "HEP YENİ HEP İLERİ" ilkesiyle eser ve hizmet politikalarımızı bir üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz.

Önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacağız. 4. Olağanüstü Büyük Kongre'mizde, milletimizin karşısına ilk günkü aşk ve heyecanla çıkarak, Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı olarak yol almaya devam edeceğiz.

4. Olağanüstü Büyük Kongre'mizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:05
Güneş 04:53
Öğle 12:24
İkindi 16:20
Akşam 19:44
Yatsı 21:24