banner333

banner309

Mazman Sürece ve Destekçilerine Sert Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, çözüm süreci ile ilgili sert eleştirilerde bulunarak, Doğu Karadeniz’de ilk defa sürece destek veren Gümüşhane sivil toplum örgütlerini eleştirdi.

Siyaset 19.04.2013, 09:57
Mazman Sürece ve Destekçilerine Sert Çıktı
banner400
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, çözüm süreci ile ilgili sert eleştirilerde bulunarak, Doğu Karadeniz’de ilk defa sürece destek veren Gümüşhane sivil toplum örgütlerini eleştirdi.

Çözüm sürecini ABD, AB, İsrail ve orijinal adı Artin Agopyan olan Abdullah Öcalan’ın da desteklediğini ifade eden Mazman, “Dün bebekleri katleden, dün kendi haklarını savunduğunu iddia ettikleri kürt kardeşlerimizin çocuklarını öldüren, kendi köylerini ve mezralarını basan yakıp yıkan, Ermeni Terör Örgütü ASALA’nın devamı olan, Askeri, Polisi, Kamu Görevlilerini Şehit eden, kaçıran, tehdit eden ermeni çetelerinin oluşturduğu PKK, KCK ve benzeri adlarla ortaya çıkan Türk Düşmanları, Marksist, dinsiz, verdikleri pozlarda arkalarında haçlı görüntüleri olan bu örgüt mensupları da süreci destekliyor.” dedi.

Bu durum karşısında Gümüşhane’de hiçbir sivil toplum kuruluşunun yöneticisi ve mensubunun süreci desteklediği kanaatinde olmadıklarını, çünkü Gümüşhanelilerin Türk Milletinin birliğinden ve beraberliğinden yana olduğunu kaydeden Mazman, süreçle ilgili Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan Baro Başkanı İsmail Taştan’a “Namazımızla alay eden, Zerdüşt, Marksist, dinsiz, kam emici, katil PKK’nın ve onun başı İmralı canisi ile hangi İslam Kardeşliğini tesis edeceksiniz.” Sorusunu yöneltti.

Çözüm sürecine niye karşı çıktıklarını anlatan Mazman, şu ifadeleri kullandı: “Sürecin adı bölünmedir, sürecin adı, 40 bin insanımızın ölümüne sebep olan, bebek katillerinin adam kaçıranların, mezraları ve köyleri yakanların, kadınların kızların ırzına geçenlerin Güney Doğulu kardeşlerimizle ilgili olmayan hain ve zalim insanlarla bir olmaktır. Biz onun için bu sürece itiraz ediyoruz.  Bu süreçte bahsedilen kardeşlik sözünün aslı kalleşliktir, bu kalleşlik millete yutturulmak istenmektedir. Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Milletimizin ve devletimizin iç ve dış düşmanlarının el ele vererek milletimizi bölmek ve devleti yıkmak sorunu vardır.”

“Eğri cetvelle doğru çizgi çizemezsiniz” diyerek AK Parti, Başbakan Erdoğan ve süreç yanlılarına seslenen Mazman, “Gümüşhane’de sürecin öncülüğünü Türk Adaletinin ve Türk Hukukunun en önemli temsilcilerinden olan Baro Başkanının yapmasını içimize sindiremedik. Sayın İsmail Taştan, bizi şaşırttınız. Biz seni sürecin yanında değil Türk Milletinin yanında görmek isterdik. Süreç fotoğrafında yer alanlar, siyasi endişelere, gelecek kaygılarına kapılmaya gerek yoktur. Yedi düzele karşı durmuş bir milletin çocukları olarak hepimiz bugün Devletimizin varlığını ve Milletimizin birliğini koruyacak güçteyiz.  Kendi siyasi geleceğini sözüm ona garantiye almak isteyen Başbakan ve AK Parti unutmasın ki onları bulundukları yerlere getiren Türk Milleti indirmesini de bilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türk Milliyetçileri olarak, Ülkücüler olarak haykırıyoruz, süreç denen ihanet projesinin karşısında, her türlü bedeli ödemeye hazırız. Dün SSCB ye karşı direnen Türk Gençliği, bugün Haçla Hilalin mücadelesinde, haçlılara karşı da direnecektir. Ülkemizi, Milletimizi ve Devletimizi korumaya yemin ettik. 1915 deki Ermeni çetelerinin bugünkü versiyonuna asla geçit vermeyeceğiz. Ermeni mezaliminden nasibini almış Gümüşhane ilimizin bütün mensupları süreç konusunda tedirgindir ve gönlünde bir karşı duruş bulundurmaktadır. Yeri ve zamanı geldiğinde hiç çekinmeden bunu da fiiliyata dökecek güç ve kudreti vardır. Şunu da hatırlamakta fayda mülahaza etmekteyiz. Sayın Başbakan BDP Milletvekillerinin PKK mensupları ile kucaklaşma sahnelerine çıkışırken, Teröristle kucaklaşanları ne Allah, ne de Millet affedecektir ifadesini de unutmamak gerekmektedir.  Karanlık, kahpe ve zalim bir tuzağın adı olan süreç’e hayır, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Yaşasın Türk Milleti. Ne Mutlu Türküm Diyene.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34