banner333

banner309

Kent Konseyine Teşekkür Ziyareti

Ziyarette konuşan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş "İlk gün ve ilk saatlerden itibaren darbeye karşı gösterdiği dik duruş ve demokrasi nöbetlerindeki kararlılığı nedeniyle Gümüşhane Kent Konseyi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Siyaset 25.08.2016, 12:18 25.08.2016, 12:23
Kent Konseyine Teşekkür Ziyareti
banner400
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Adil Bayraktar ve Miktad Uçan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Fahri Yalçın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kocagöz Kent Konseyi’ni ziyaret ettiler.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütünün kalkıştığı kanlı darbe girişimine karşı tüm Gümüşhane tek yumruk olarak şahlanmış ve darbeye karşı en şiddetli bir şekilde tepkisini göstermiştir. Bu bağlamda; ilk gün ve ilk saatlerden itibaren darbeye karşı gösterdiği dik duruş ve demokrasi nöbetlerindeki kararlılığı nedeniyle Gümüşhane Kent Konseyi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir de Milletvekili Cihan Pektaş ve İl Başkanı Av. Celalettin Köse başkanlığındaki AK Parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki büyük Türkiye’yi kimse engelleyemeyecektir. FETÖ/PDY terör örgütü de, diğer terör örgütleri de ve onların destekçileri de Türk milletinden gerekli dersi almışlardır. Gümüşhane Kent Konseyi olarak her daim Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Hükümetimizin yanındayız. Onlardan gelecek küçük bir işaret bizim için çok önemli bir emirdir.” dedi.

Milletvekili Pektaş ve İl Başkanı Av. Celalettin Köse başkanlığındaki heyetin ziyaretinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Ahmet Aykutan ve Ali Doğan da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09