banner333

banner309

“Bir Kuruşu Dahi Zayi Etmeyeceğiz”

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Zakir Ölmez, yaptıkları çalışmalar hakkında Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulundu.

Siyaset 25.02.2024, 11:22
“Bir Kuruşu Dahi Zayi Etmeyeceğiz”
banner400

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Zakir Ölmez, yaptıkları çalışmalar hakkında Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane’yi ve devletin işleyiş mekanizmalarını çok iyi tanıyan bir eğitimci ve tarımsal üretici olduğunu vurgulayan Zakir Ölmez, Gümüşhane’yi daha yaşanabilir kılmak için Yeniden Refah Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olduğunu söyledi.

Hayatının her aşamasında Milli Görüş camiasının içerisinde yer aldığını dile getiren Ölmez, “Millî Görüşün yerel yönetimlerde ahlak, adalet, merhamet ve üretime bakış açısını uygulayabilmek için yola çıktık.  Halkımız bizi iyi tanır. Göreve geldiğimizde halkımız; bir kuruş bile olsa, küçücük bile olsa haklarını zayi etmeyeceğimizi bilir. Bizi tanımayan Gümüşhane seçmeni de iyi bilsin ki hakkaniyete uygun olmayan hiç bir faaliyettin altında imzamız olmaz” dedi.

Yaklaşık iki aylık bir süredir sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Ölmez, “İl Genel Meclisi Üyesi Adaylığımızı bire bir halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Çok güzel destek görüyoruz. Biz kendi bakış açımızı anlatıyoruz, ne yapacağımızı anlatıyoruz.  Rakiplerimizi karalama ya da yıpratma ahlaksızlığından uzak duruyoruz. İnşallah kazandığımız da projelerimiz ve çalışmalarımızla Gümüşhane’yi Türkiye gündemine taşıyacağız” diye konuştu.

Açıklamalarında İstişare, adalet ve üretim vurgusu yapan Ölmez, “Gümüşhane il genelindeki sorunları ve vatandaşın bireysel sorunlarını istişareye önem vererek ve hakkaniyete uygun bir şekilde çözmeye çalışacağız. Siyasal parti farkı gözetmeksizin tüm halkımızın bizi tercihi ile ahlak, adalet, merhamet, iyilik ve üretime destek vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07