banner333

banner309

Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı Güsiad'ı Ziyaret Etti

Gümüşhane Eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili Mustafa Canlı, Güsiad  Merkez Yönetim Kurulunu  ziyaret etti. Aynı zamanda İYİ Parti'den Gümüşhane Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Canlı, Güsiad Yönetimine adaylık süreci ile ilgili bilgi verdi.

Siyaset 03.01.2019, 02:26 03.01.2019, 02:41
Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı Güsiad'ı Ziyaret Etti
banner400

Başkan Adayı Canlı; “Yerel Yönetimler konusundaki uzun süren deneyimimizle memleketimize hizmet etmek için tekrar aday oldum.Diğer aday olmuş arkadaşlarımız da, şehrimiz için değerli ve deneyimli hemşerilerimizdir. Hiç biri hakkında en ufak negatif bir sözümüz olmadı olmayacaktır. Bu yolculukta,  siyasi cesaretini toplamış herkes Gümüşhane için  bir değerdir. Biz, hem yerelde hem ülke genelinde siyasal iç barışı tesis etmek zorundayız. O yerlerden nice başkanlar geçti, biz de geçtik. Misafir koltuklarda hizmet eri olup, geride eserler bırakırsanız, en büyük hazzı da bu zaten. Milletvekilleri seçimleri yenilendikten sonra, o süreçte tekrar seçilemedik. Müteakiben Elektirik Mühendisi olmam sebebi ile bir işyerimizde trafo ve gerilim hatları taahhüt işleri yapıyoruz. Bizzati arazilerdeyiz. Çalışıyorum. Yarın seçilip, görev sürem bitse, yine çalışacağım. Bizler bulunduğumuz yerlerde görev sonrası iş hazırlıkları yapmadık. Görevde iken akıl terimizle çalışıyorduk, şimdi sahada alın terimizle çalışıyoruz. Hemşerilerimiz çok iyi bilir ki, Mustafa Canlı, emaneti mukaddes sayan, ibadet gören bir anlayışta çalışır.
Ben, Gümüşhane için birlikte yol aldığımız arkadaşlarımızın ricası üzere aday oldum.Bizleri aday olarak görmek isteyen İl Başkanlığımıza ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Siyaseten hedeflerimiz var, ancak  hırsımız yok.  Gayret ederiz, anlatırız. Hemşerilerimiz takdir eder, Allah nasip eder ise olur. Bizim, değerlerimize ve  o şehre bir aşkımız var, bu sebeple bir dönem daha hizmet etmek istiyorum. Yaklaşık bir aydır bir takım hazırlıklarımız var.Ancak,  önümüzdeki süreçte neler yapabiliriz, daha hangi projelerle hizmet verebiliriz, üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Saha taramamızın ardından STK ları dinleyerek çalışmalarımızı yapacağız. Seçim beyannamemizi tamamlayınca, en kısa zamanda hemşerilerimizle paylaşacağız.
Güsiad, ilimizin güzide STK larından biridir. Biz seçilmemiz halinde,  iş dünyasının mensuplarıyla daha yakın çalışmayı taahhüt ediyorum. Hatta, oluşturacağımız “Yerel Yönetimler İş Konseyi”  programımıza Güsiad Yönetimi takdir eder üye verirse, büyük mutluluk duyarız.İş alanı dar bir coğrafyada, kamu kadrolarına ümit bağlayan anlayışımızı, tarım ve hayvancılık, küçük sanayi kümeleriyle geliştirip,  turizmi güçlendirdiğimizde şehrin önemli yollar alacağına inanıyorum, dedi.  
Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın ise, “Güsiad olarak, ilimizin tüm siyasi parti adaylarına bu yolculuklarında başarılar diliyoruz. Güsiad, Gümüşhane İl sınırları dışındaki her adaya siyasi parti ayrımı yapmaksızın destek verir,  ancak il sınırları içindeki adaylarımıza karşı eşit ve ilkeli duruşumuz hep devam etmiştir.  Seçilmiş başkanlarla birlikte iş yapma kültürünü daha çok benimsiyoruz. Ancak, tüm adayların dernek yönetimimizi ziyaret etmek suretiyle onların beklentilerini almayı arzu ediyoruz. Kendilerinin,  iş dünyasına dönük projelerini dinliyor, tavsiyelerini alıyor, bizler de tavsiyelerimizi de paylaşıyoruz. Diğer siyasi parti adaylarımızı da davet ettik. Kendileri de geleceklerini ifade ettiler. Bizler, hepsine başarılar diliyoruz. Hemşerilerimiz seçimde hangi adayı takdir ediyorlarsa, iradeleri başımız üstünedir, diyerek Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.




 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11