banner333

banner309

Başkan Çimen, "31 Mart'ta Sandıkları Patlatacağız" Dedi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, "31 Mart'ta Sandıkları Patlatacağız" Dedi

Siyaset 18.03.2024, 08:31
Başkan Çimen, "31 Mart'ta Sandıkları Patlatacağız" Dedi
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüş Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde zafer kazanacağına inandığını söyledi.

Konuşmasında öne çıkan noktalar:

  • Cumhurbaşkanına Layık Olacağız: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bu güzel şehire yeniden aday oldum. Cumhurbaşkanımız bizi tekrar üçüncü dönem için Gümüşhane’ye görevlendirdi. İnşallah onun güvenine layık olacağız."
  • Ustalık Dönemi: "Çıraklık bitti, kalfalık bitti, şimdi de ustalık dönemi. Son beş yıllık dönemde usta işler yapmamız lazım."
  • Gençlere İş Sözü: "Bu gençler iş bekliyor… Çok çalışacağız, hep beraber çok çalışacağız inşallah. Umutları boşa çıkarmayacağız."
  • Cumhurbaşkanından Derece Talebi: "Cumhurbaşkanımız bizden ve sizlerden derece istiyor. Bu salon gösteriyor ki dereceye hazırız. İnşallah sizinle beraber rekor kıracağız."
  • Siyasi Ayrımcılık Yok: "Gümüşhane Belediyesi'nde hiçbir vatandaşı, belediyede çalışan hiçbir insanı görüşünden dolayı ayırmadım, ayrıştırmadım, farklı gözle bakmadım."
  • Gümüşhane'nin Kalkınması: "Gümüşhane ili sanayi şehri değildir. Gümüşhane ili bir turizm şehridir. Gümüşhane’nin turizmle kalkınması lazım."
  • Yeni Projeler: "Süleymaniye'deki kayak merkezi, şehrin çıkışındaki tünelin üstündeki macera parkı, seyrangahlar, Karşıyaka Tabiat Parkı, kent meydanı, millet bahçesi ele alacağımız önemli konular."
  • Konut Sorunu: "Çevre Bakanlığı’ndan TOKİ'den geçen hafta getirdiğimiz üç teknik yetkili inceledi. Allah'ın izniyle son noktayı koyduk. Önümüzdeki hafta içerisinde hak sahipleri ile bir toplantı yapacağım."
  • Hedef Büyük: "Türkiye yüzyılında Gümüşhane’de daha büyük işler yapacağız. Ekranlarda görüyorsunuz Büyükşehirlerde olmayanları biz bu ilde yaptık. Gümüşhane ilinde yaptık. Bunun daha büyüklerini yapabiliriz."
  • 31 Mart'ta Zafer: "31 Mart'ta sandıkları patlatacağız. Genç kardeşlerim sizinle sandıkları patlatacağız, çok çalışacağız, çok iş yapacağız."

Ercan Çimen, 31 Mart seçimlerinde zafer kazanacağına inandığını ve Gümüşhane'yi daha da kalkındırmak için büyük projeler yapacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52