banner333

banner309

Av. Özden Bostan'dan Aday Adaylığı Basın Açıklaması

Av. Özden Bostan, 27. Dönem Gümüşhane Ak Parti milletvekili aday adaylığıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

Siyaset 30.04.2018, 17:22
Av. Özden Bostan'dan  Aday Adaylığı Basın Açıklaması
banner400

27. Dönem Gümüşhane Ak Parti milletvekili aday adaylığıyla ilgili basın açıklamasında bulunan Av. Özden Bostan, açıklamasında ; 

Doğduğum, büyüdüğüm, havasını soluyup suyunu içtiğim, yükseköğrenim tahsilim sonrası uzun bir süre Hastane Müdürü olarak hizmet etmekten onur duyduğum, sportif ve sosyal anlamda ismini ülkemizin hafızasına yerleştirmek için mücadele ettiğim Gümüşhanemizin ve uğruna canlar verdiğimiz ülkemizin geleceğine, Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev alarak katkı sunmak isteği ile aday adayı oldum.

İnanıyorum ki; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa değişikliği ile önümüzdeki 24 Haziran seçimleri sonrası hayata geçecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği ve dinamik, üretken meclis yapısı ile ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır.

Talip olduğum görevin sorumluluğunun farkında olarak, aidiyet duygularımla Adalet ve Kalkınma partisinin mensuplarının ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimin takdirlerine mazhar olmak istiyorum. Tüm çaba ve gayretlerim; memleketim, çocuklarımızın geleceği ve güçlü Türkiye için olacaktır. Cümlelerine yer verdi. 

ÖZDEN BOSTAN KİMDİR?

1970 yılında Gümüşhane ili Torul ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi sırasıyla, Araköy İlkokulu, Torul İlköğretim ve Gümüşhane Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Atatürk Ortaokulu ve Bingöl 60.Yıl Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesindeki Yüksek Öğrenimini tamamladıktan sonra 1994-2000 yılları arasında Gümüşhane Devlet Hastanesinde Hastane Müdürlüğü yaptı.

1999 yılında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında devlet memuriyeti görevinden ayrıldıktan sonra Ankara ilinde serbest Avukatlık mesleğini icra etmeye başladı. Halen Avukatlık mesleğini ve aynı zamanda sağlık sektöründe Genoks Teknoloji Genetik Tanı ve Araştırma Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu güne kadar içerisinde bulunduğu sosyal ve sportif faaliyetleri:

-Türk Hukuk Enstitüsü Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeliği

- Bocce Bowling Dart Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığı ve  

  Disiplin Kurulu Üyeliği

- Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu Üyeliği

- Profesyonel Futbol Hakemliği

-TFFHG Derneği Hukuk Kurulu Üyesi                                    

- Ankara Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanlığı

- Herkes için Spor Federasyonu Disiplin Kurulu Üyeliği

- Gümüşhane Torul Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanlığı

- Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) Kurucu Üyesi          

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34