banner333

banner309

AK Parti Halk Günlerine Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanlığı Parti Binasında her Salı günü gerçekleştirilen "Halk Günü" etkinliğine vatandaşlar ve muhtarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Siyaset 22.02.2018, 08:00 21.02.2018, 22:02
AK Parti Halk Günlerine Devam Ediyor
banner400

AK Parti İl Başkanlığı Parti Binasında her Salı günü gerçekleştirilen "Halk Günü" etkinliğine vatandaşlar ve muhtarlar yoğun ilgi gösteriyor.

"Halk Günü" etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin KÖSE,"Bilindiği gibi her gün İl Başkanlığımızda nöbetçi başkanımız bulunmakta ve vatandaşlarımızla görüşmeler yapmaktadır. Bunun yanı sıra parti binamızda her salı da halk günü yaparak vatandaşlarımızla biz görüşüyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla her gün halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Halk gününde görüştüğümüz her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Ak kadrolarlar ile birlikte Gümüşhane’nin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Gümüşhane’ye değer katmak ve katkı sağlamak için sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında şehrin tüm paydaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdükçe inanıyorum ki şehrimiz, hedeflediğimiz noktalara en kısa sürede ulaşacaktır. Şehrimiz’i bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak amacıyla mesai mevhumu gözetmeden hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Teşkilatlarımız ile birlikte halkımızın emrindeyiz’’dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü