banner333

banner309

Ağaç, Eleştirilerini Çektiği Videolar ile Yapıyor!

CHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, rakip adayların aksine, daha farklı bir yol izleyerek seçim propagandası sosyal medya üzerinden yürütüyor.

Siyaset 01.03.2024, 00:13
Ağaç, Eleştirilerini Çektiği Videolar ile Yapıyor!
banner400

CHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, rakip adayların aksine, daha farklı bir yol izleyerek seçim propagandası sosyal medya üzerinden yürütüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gümüşhane belediye başkan adayı olarak ismi açıklanan Bedri Ağaç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ederken, seçim startının verildiği ilk günden itibaren propaganda sürecini sosyal medya üzerinden yürüterek dikkat çekiyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, seçim dönemine özel olarak birçok platformda yeni sosyal medya hesapları açarak işe koyulan Ağaç, kent merkezinde mahalle mahalle, sokak sokak gezerek karşılaştığı problemleri kayda alıyor. Seçim stratejisini videolu sosyal medya paylaşımları üzerine kuran Ağaç, Gümüşhaneli seçmenlere bu yöntem ile ulaşmaya çalışıyor.

Hazırladığı videolarda Gümüşhane’nin genel sorunlarına dikkat çeken Bedri Ağaç, Gümüşhanespor, Polis evi, Gümsaş Yaşam Evleri, turizm, bozuk yollar, kentin sosyal yaşantısı vb. birçok konuda yaptığı paylaşımlarla seçmene seslenirken, kent genelinde ki sorunların yanı sıra yaptığı paylaşımlarla kendisine rakip olan belediye başkan adaylarını da eleştiriyor. Ağaç, çektiği videolarda özellikle seçim döneminde diğer adaylar tarafından vatandaşlara hediye olarak dağıtılan eşantiyon malzemeler ve şehrin birçok noktasına asılan pankartlara tepki gösteriyor. 

“Kaybedeceğini Anlayınca Ne Yapacağını Şaşırmış”

Başkan adayı Ağaç, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen’in seçim yasaklarına rağmen kentin birçok noktasına astığı pankartları eleştirerek, “Seçim kampanyaları başladı ama rezalet bir şekilde devam ediyor. Seçim kanunda açık yasaklar olmasına rağmen, mevcut belediye başkanı dağ, bayır, karayolu kenarında ki duvar, üst geçit vb. ne kadar yer varsa hepsini pankart ile doldurmuş durumda. Dünyanın masrafı yapılmış, her taraf pankart bunları görmekten gına geliyor. Gümüşhane Valiliği bu konu ile ilgili yazı yazdı ve karar aldı. Bunların kaldırılması gerekiyor. Başkan Çimen kaybedeceğini anlayınca ne yapacağını şaşırmış” dedi.

“Başkanın Yüzü Ne Zaman Kızaracak Bilmiyoruz”

Yine aynı paylaşım üzerinde farklı bir konuya değinen Ağaç, “Belediyede sigortasız, yevmiye ile personel çalıştırıldığına dair duyumlar alıyoruz. Seçim dönemi için belediyeye ilave personeller alınmış. İnsanlara hediye ve erzak dağıtıyorlar. Kendi belediye çalışanlarını tehdit ediyorlar” diye konuştu.

Video çektiği alanda bulunan ve Ercan Çimen tarafından hazırlanan seçim pankartını arkasına alarak videosunu devam ettiren Ağaç, “Yaptıklarının hepsi aslında yüz kızartıcı şeyler. Görüyorsunuz pankartın bile yüzü kızarmış, başkanın yüzü bilmiyoruz ne zaman kızaracak. Daha etik ve medeni bir yarış olsun istiyoruz. Bir kez daha söylüyorum; para, pul, tehdit, şantaj, pankart ve hediye ile seçim kazanılmaz. İnşallah 31 Mart’ta o utançlarınız ile birlikte siz gideceksiniz, biz geleceğiz ve Gümüşhane kazanacak” ifadelerine yer verdi.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:07
Güneş 04:54
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:43
Yatsı 21:23