banner333

banner309

Yol Yıkama ve Dezenfekte Çalışmaları Hız Kesmiyor

Şiran Belediyesi Ekipleri yürüttüğü temizlik çalışmalarına hız verdi.

Şiran 16.09.2020, 11:03
Yol Yıkama ve Dezenfekte Çalışmaları Hız Kesmiyor
banner400

Şiran Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Temizlik İşleri Amirliği ekipleri tarafından ortaklaşa sürdürülen mahalle ve cadde aralarında yıkama ve dezenfekte çalışması yapılıyor.  İlçemiz Belediye Başkanı Mutlu Özel, yıkama çalışmalarının ilçenin ana girişleri başta olmak üzere çarşı içi ve diğer mahallelerde devam edeceğini belirterek, her gün birkaç mahalle olmak üzere yıkama ve temizlik çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan başkan Özel;  "Şiran Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmeyi ilke edindik. Mahallelerimizde hangi sıkıntı olursa olsun ekiplerimiz tarafından zaman kaybetmeden derhal müdahale ediliyor ve edilmeye de devam edecek. İlçemizin temizliği ile ilgili çalışmalarda ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde yürütmektedirler. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızın da gösterdiğini biliyoruz" dedi.

Başkan Özel, vatandaşların sürekli kullandığı yolların ve sosyal alanların yıkama ve dezenfekte çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyleyerek şöyle devam etti: " İçinde bulunduğumuz covid-19 salgını dolayısıyla ve vatandaşlarımızın temizlik konusunda mağduriyet çekmemeleri için ekiplerimiz yoğun bir mesai ile görevlerinin başındalar. Belediyemize bağlı ekipler tarafından öncelikle vatandaşlarımızın ve taşıt trafiğinin yoğunluğundan dolayı tozlanma olduğu bölgeler başta olmak üzere bütün cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yapılarak daha sonrasında dezenfekte edilmektedir.

Özel, sorumluluk alanlarında bulunan mahallelerde tüm cadde ve sokakların tertemiz olması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39