banner333

banner309

Yeşilbük 26. Geleneksel Yayla Şenliği

Yeşilbük Yayla Şenliğini, İstanbulda Bulanan ''Yeşilbük Gençlik Derneği '' , Erdek de Bulunan ''Yeşilbük Yardımlaşma Derneği'' ve ''Yeşilbük Beledeyesi'' ortaklaşa Organize edecekleri öğrenildi.

Şiran 09.05.2019, 10:48 09.05.2019, 10:53
Yeşilbük 26. Geleneksel Yayla Şenliği
banner400

YEŞİLBÜK Geleneksel 26.Yayla Şenliği 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü Yeşilbük Yaylasında yapılacak.


Yeşilbük Yayla Şenliğini, İstanbulda Bulanan ''Yeşilbük Gençlik Derneği '' , Erdek de Bulunan ''Yeşilbük Yardımlaşma Derneği'' ve ''Yeşilbük Belediyesi'' ortaklaşa Organize edecekleri öğrenildi.


Yayla şenliğinde Gonca Coşkun, Nazmi Can, İbrahim Yılmaz ve Esalet Doğan Sahne Alacaktır. Davul Zurna Ekibi olarak Harun Kara ve ekibi Sahne Alacağı bildirildi.


Tertip komitesi Adına KONAKLI HABERE Açıklama yapan, İstanbul'da bulunan Yeşilbük Gençlik Derneği Başkanı Yalçın Onur, '' Sözlerime başlamadan önce, KONAKLI HABER yayın ekibine ve temsilciliklerinde görev alan tüm arkadaşlara yapmış oldukları bu zorlu görevde başarılar diliyorum. Beldemiz ve Bölgemiz Haberlerine yer verdikleri için ve Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada Şahsımın da Temsilci olarak görev verilmesin den dolayı ayrıca teşekkür ediyor, elimden geldiği kadar Yöresel Haberciliğin öncüsü Konaklı Habere yardımcı olmaya çalışacağım.
 

Bütün etkinlikleri Yeşilbük Beldesi Denrekleri ile birlikte  yapmalıyız.. 


Akyayla, Beydere ve Konaklı Denekleri ile birlikte Organize edeceğimiz bir yayla Şenliğini Umarım ilerideki senelerde yapabilelim. Bu birlik ve Beraberlik açısından Büyük önem arz etmektedir. Bundan sonraki bütün etkinlikleri Bölgemiz Dernekleri ile bereber yapmak istiyoruz. Bu yayla Şenliği, Piknik Şöleni, Gece düzenleme olur vb. bütün etkinlikleri hep birlikte yapmak istiyoruz.


Yeşilbük Belediyesi ve Yeşilbük Derneklerinin organize ettiği, 26. Geleneksel Yayla Şenliğine bütün derneklerimizle birlikte tüm Yeşilbük ve Mahalle halkı davetlidir.'' diyerek sözlerini bitirdiler.


 

HABER KAYNAĞI: www.konaklihaber.net
Yalçın ONUR
Yeşilbük Derneği
TEMSİLCİSİ

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48