banner333

banner309

Vali Taşbilek, Şiran İlçemizdeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK, Şiran İlçemizdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Şiran 09.08.2019, 08:41 09.08.2019, 12:05
Vali Taşbilek, Şiran İlçemizdeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner400

Muhtarların köylerindeki ihtiyaç ve taleplerini birinci ağızdan en yetkili isimlere yönelttiği toplantıda tüm talepler ilgili kurum müdürleri ve görevliler tarafından kayıt altına alındı.

Şiran ilçesinde köylerin ve mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek Şiran’la ilgili sıkıntıları, ihtiyaçları, talepleri, beklentileri belirlemek ve bunlarla ilgili değerlendirmede bulunmak, muhtarların görüş, öneri, talep ve sıkıntılarını dinlemek üzere toplantıyı düzenlediklerini kaydeden Sayın Valimiz,” Sizlerin beklentilerinizi almak ve bu beklentilere çözüm bulmak için bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerimizle buradayız. Sağlıklı, güzel hizmetler sunabilmek için sizlerin sıkıntılarını, isteklerini, dileklerini birinci ağızdan dinlemek istiyoruz” dedi.

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Sayın Valimiz, görüşülen konuların hızlı bir biçimde çözüme kavuşacağını ifade ederek,” Sizlerden özel bir istirhamım olacak. Bizlerin, her türlü çabaya, her türlü çalışmaya rağmen ulaşamadığımız dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşmak, onları bizimle buluşturmak ve ihtiyaçlarını sıkıntılarını giderebilme noktasında bizlere köprü olmanızı istiyorum. Dezavantajlı vatandaşlarımızı bizlere ivedilikle bildirin ki, bu vatandaşlarımızı devletten razı halde tutabilelim. Önümüz bayram. Bayram döneminde yaşanacak trafik yoğunluğundan dolayı bizleri üzecek hadiselere mahal vermemek için lütfen yakınlarınızı, ulaşabildiklerinizi trafikte dikkatli olmaları noktasında uyarınız ki bayramı bayram gibi yaşayalım. Ailelerinizle, çocuklarınızla ve bütün sevdiklerinizle güzellikler içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda kurum amirleri de çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktararak, muhtarlara bilgilendirilmesi gereken konularda bilgi verdi.

Yorumlar (1)
İbrahim GÜZEL 5 yıl önce
Şiranlı muhtar hemşerilerimi ve meslekdaşlarımı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59