banner333

banner309

Şiran Küçük Sanayi Sitesinde Sona Doğru

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapımı son aşamaya gelen Küçük Sanayi Sitesi açılış için gün sayıyor.

Şiran 04.03.2021, 21:45
Şiran Küçük Sanayi Sitesinde Sona Doğru
banner400

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapımı son aşamaya gelen Küçük Sanayi Sitesi açılış için gün sayıyor.

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban Şiran Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Elbeyi Tosun ve Başkan yardımcısı Nurhan Demir’i ziyaret ederek inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 40 dönüm alanda yapılan ve 97 adet 150 metrekarelik dükkanlar yer alan projede dükkanlar ağustos ayından sonra kooperatif üyelerine teslim edilecek.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, “Öncelikle Şiran ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun. Sanayi Siteleri bölge ekonomimizin can damarıdır. Girişimin, istihdamın ve katma değerin en fazla olduğu bu alanlar ekonomimizin yükünü çekmektedir. Üreten, geliştiren, sermayesini ve alın terini bu topraklara akıtan bütün tacirlerimiz, sanayicilerimiz için en iyi koşulları hazırlamak bizlerin ve yerel yönetimlerimizin en önemli görevidir. Belediyelerimizin de katkısı ile etkin Sanayi Alanları oluşturmak için çalışacağız. Coğrafyanın, pazarın ve imkanların zorluğu içerisinde üretim ve pazarlama alanlarını geliştirmek için işletmelerimize desteğimiz devam edecektir. Bu sanayi sitesinde büyük emeği ve fedakarlığı olan Şiran Küçük Sanayi Sitesi Başkan ve Yönetim Kurulu nezdinde bütün üyelere teşekkür ediyorum. Büyük iş başardınız” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09