banner333

banner309

Şiran Belediyesi’nde HES Kodu Dönemi

Şiran Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulama sistemine geçti.

Şiran 21.10.2020, 22:07
Şiran Belediyesi’nde HES Kodu Dönemi
banner400

Şiran Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulama sistemine geçti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam eden Şiran Belediyesi, salgının yayılımını önlemek ve vakaların takibini kolaylaştırmak için Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulama dönemine başladı.

HES kodu olmayan vatandaşlar, belediye hizmet binası girişinde görevli personel yardımıyla HES kodu alabilecek. Sağlık nedeniyle riskli görülen durumlarda, sağlık ekiplerine bildirilecektir. Ayrıca belediye hizmet binasına vatandaşlarımız için sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına dikkat edilmesi için hatırlatıcı etiketler yapıştırıldı.  

“Halk Sağlığı Bizim İçin Her Şeyden Önemli”

Alınan kararların halk sağlığını korumak adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, “Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana aldığımız tedbirler ve gerçekleştirdiğimiz uygulamalarla Türkiye genelinde iyi bir sonuç elde ettik. Virüsün yayılımının önüne geçmek için bu uygulamaların işleyişini daha da iyileştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. HES kodu uygulaması sayesinde vakaların takibini kolaylaştırırken aynı zaman da bu süreçte belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarımız ile personelimizin de sağlığını korumuş olacağız. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde hemşerilerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34