banner333

banner309

Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'in Açıklaması

Merkez üssü Elazığ olan 6.8 büyüklüğünde ki depremin ardından Şiran belediyesi depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışma başlattı.

Şiran 30.01.2020, 12:34 04.02.2020, 09:15
Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'in Açıklaması
banner400

Merkez üssü Elazığ olan 6.8 büyüklüğünde ki depremin ardından Şiran belediyesi depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışma başlattı. İlçemizin halkının büyük duyarlılıkları ve destekleri ile topladığımız battaniye, mont, kaban gibi birçok ürün deprem bölgesine gönderiyoruz.

Deprem haberini aldığımız günden bugüne üzüntülü olduğunu belirten başkanımız Mutlu Özel öncelikle Elazığ ve Malatya başta olmak üzere tüm yurdumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor deprem de vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum dualarımız deprem bölgesinde ki kardeşlerimizle. Bizlerde Şiran olarak depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Şiran halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Anadolu halkı medeniyetin, uygarlığın beşiğidir. Bu dayanışma bu yardımlaşma bu aziz milletin genlerinde var. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tekrardan geçmiş olsun diyorum.

TEŞEKKÜR METNİ

Meydana gelen ve ilçemizde de hissedilen üzücü deprem sonrasında depremzede kardeşlerimiz için Şiran belediyesi olarak yardım kampanyası başlattık. Kampanya duyurumuzu yapar yapmaz halkımız elinde avucunda ne varsa gücünün yettiği kadar yardımlarını belediyemize teslim etti. Ekiplerimizle ile birlikte hummalı bir çalışma ile topladığımız yardım malzemelerini depremzede vatandaşlarımıza iletmek üzere araçlarımız yola çıktı. Sosyal duyarlılık örneği gösteren tüm Şiran halkımıza ve personelimize çok teşekkür ediyorum.

Mutlu Özel

Şiran Belediye Başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11