banner333

banner309

Kaymakam Osman Oğuz Ekşi Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Ardahan’ın Hanak Kaymakamlığına atanan Şiran İlçe Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi onuruna, Yukarı Kulaca balık tesislerinde veda yemeği verildi.

Şiran 05.08.2020, 12:34
Kaymakam Osman Oğuz Ekşi Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi
banner400

Cumhurbaşkanlığının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Ardahan’ın Hanak Kaymakamlığına atanan Şiran İlçe Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi onuruna, Yukarı Kulaca balık tesislerinde veda yemeği verildi.

Düzenlenen veda yemeğinde açılış konuşmasını Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel yaptı. Başkan Özel; “Sayın kaymakamımıza ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Yemekte duygulu anların yaşandığı gözden kaçmazken Kaymakam Osman Oğuz Ekşi, katılımcılara bir veda konuşması yaptı. Kaymakam Ekşi; “Öncelikle görev süremizin dolmasından dolayı düzenlenen veda yemeğine katılımınızdan için sizlere teşekkür ederim. 2018 yılında ilk görev yerimiz olarak Şiran’da göreve başladım ve iki yıl görev yaptım. Sizlerin samimiyeti ve sıcakkanlılığı sayesinde İki yıllık görev süremiz dolu dolu geçti. Çok güzel anılar biriktirdik, ayrıca meslek büyüğüm abilerime de teşekkür etmek isterim, her zaman bilgi ve tecrübelerinden fazlasıyla yararlandık.

Yaklaşık iki yıllık süre içerisinde Belediye Başkanları ve Siyasi Parti Temsilcileri ile güzel bir şekilde zaman geçirdik. 2019 yılında da bir seçim atlattık ve bu seçimi Gümüşhane’de en rahat geçiren ilçelerden biri olduk. Bu da siyasetçilerimiz sayesinde, kendilerinin yaklaşımları ve tavırları son derece sıcak ve ılımlıydı.

En büyük teşekkürlerden birini hak edende çalışma arkadaşlarımızdı, sağ olsunlar her zaman kendilerine ihtiyacımız olduğunda, hizmetlerine ihtiyacımız olduğunda bizden önce işin başına yetiştiler. İşlerini sonuna kadar takip ettiler. Onların başarıları bizi daha da yüceltti. Onların başarısı bizim başarımız oldu.  Kendilerine ayrıyeten çok teşekkür ederim. Sizin gibi bir ekiple çalıştığım içinde kendimi çok şanslı hissediyorum.

Son olarak da şehit ailelerimize çok teşekkür ederiz. Her ne kadar biz gurbette olup, ailemiz yanımızda olmasa da onlar bize bir aile gibi yaklaştı. Şiran’ı unutmayacağım, her zaman gidip geldiğimiz yerlerde sizleri misafir etmek isteriz başımızın tacısınız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Daha sonra veda yemeğine katılan herkesle vedalaşan Ekşi’ye, Şiran Belediye Başkanlığı, Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı, Şiran Yeşilbük Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, Siyasi Parti Temsilcileri ve İş Adamları tarafından çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi. Hatıra fotoğrafları çekerek program son buldu.

Şiran Belediyesi ve Yeşilbük Belediyesi tarafından verilen veda yemeğine, Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Köse Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, Şiran Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kuz, Meslek Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doc. Kemal Kurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Tekinasa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Veli Gökhan Parmaksız, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İş Adamları ve Kaymakamlık Personelleri katıldı.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38